Kraamzorg Oost Gelre

Ben je je aan het oriënteren op kraamzorg in de regio Oost Gelre? Kijk dan eens rond op onze website. Wij leveren kraamzorg in De Schutterij, Eefsele, Groenlo, Harreveld, Lichtenvoorde, Lievelde, ’t Rolder, Tuute, Vragender, Zieuwent en omgeving.

Zwanger?

Allereerst van harte gefeliciteerd met je zwangerschap. Er komt een bijzondere tijd aan met je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Naviva Kraamzorg Oost Gelre staat voor je klaar door het bieden van professionele kraamzorg met persoonlijke aandacht. Wij bieden je een aantal zekerheden:

 • We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor al je vragen en opmerkingen
 • Onze kraamverzorgenden zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week oproepbaar om te assisteren bij jouw bevalling
 • Onze kraamverzorgenden uit de partusteams zijn gespecialiseerd en bekwaam om de beste zorg te biedentijdens je thuisbevalling of poliklinische ziekenhuisbevalling
 • We werken buurtgericht: jouw kraamverzorgende komt zo veel mogelijk uit jouw eigen omgeving
 • Door buurtgericht te kramen kent onze kraamverzorgende jouw verloskundige en het ziekenhuis op haar duimpje, bovendien is ze snel ter plaatse
 • Al onze kraamverzorgenden zijn gediplomeerde vakkrachten en staan geregistreerd bij het Kenniscentrum Kraamzorg
 • Meerdere malen per jaar worden onze kraamverzorgenden getraind en bijgeschoold volgens de nieuwste inzichten
 • In de kraamweek laat onze kraamverzorgende je kennismaken met Dunstan Babytaal, babymassage en draaiend verzorgen
 • Kraamzorg van Naviva wordt door alle grote zorgverzekeraars in Nederland gedekt
 • Naviva Kraamzorg is HKZ gecertificeerd
 • Jouw persoonlijke situatie, wensen en bijzonderheden staan bij ons centraal

Wat doet Naviva in Oost Gelre?

De kraamverzorgende van Naviva Kraamzorg biedt jullie de beste start. Ze verleent assistentie aan je verloskundige tijdens de bevalling en ondersteunt jullie thuis in de kraamweek. Op de eerste plaats zorgt ze ervoor dat het goed met jou en je kindje gaat. Ze geeft voorlichting en advies, zodat je aan het eind van de kraamtijd zelfstandig en zeker van jezelf voor je kindje kunt zorgen.

Deskundige kraamzorg

Naviva werkt met gediplomeerde kraamverzorgenden. Al onze kraamverzorgenden worden regelmatig getraind en bijgeschoold volgens de nieuwste inzichten. Zo geven wij jou en je kindje de juiste kraamzorg in Oost Gelre. Jij wilt de beste en veiligste zorg voor jezelf en je kindje. Naviva is er trots op dat onze kraamverzorgenden dit jullie altijd kunnen geven. Vanwege de grote deskundigheid van onze medewerkers hebben wij met alle zorgverzekeraars pluscontracten afgesloten.

Kraamzorg in Oost Gelre

Naviva geeft jou en je gezin zorg en aandacht. Wij ondersteunen je zodat jij je goed voelt tijdens je kraamweek. Voor telefonisch contact mag je bellen naar: 088 – 77 77 666. Je mag ons voor advies over kraamzorg in Oost Gelre ook mailen op: klantenservice@naviva.nl.

Direct aanmelden?

Wil jij je aanmelden voor kraamzorg in Oost Gelre of omgeving? Vul hier ons aanmeldformulier in.