Kwaliteitszorg

Bij Naviva Kraamzorg bent u verzekerd van de beste zorg. Wij zijn één van de grootste kraamzorgaanbieders van Nederland, HKZ gecertificeerd en investeren in de kwaliteit en deskundigheid van onze medewerkers. Jouw kraamverzorgende volgt regelmatig bijscholing, zodat je de beste zorg volgens de laatste inzichten ontvangt. Kwaliteit in alles wat we doen, dat staat bij Naviva Kraamzorg in Raalte centraal. Lees meer over wie we zijn en wat we doen. Naviva levert kraamzorg in Broekland, Heeten, Heino, Laag Zutphem, Liederholthuis, Luttenberg, Mariënheem, Nieuw Heeten.

Eigen bevalteam!

In de regio Raalte/Deventer heeft Naviva Kraamzorg haar eigen deskundige partusteam: het bevalteam! De kraamverzorgenden van het partusteam zijn gespecialiseerd in de begeleiding van jouw bevalling; thuis of poliklinisch in het ziekenhuis. Zij worden door Naviva elk jaar extra geschoold en getraind, en ook trainen zij regelmatig samen met de verloskundigen, gynaecologen en verpleegkundigen van Geboortezorg Salland, om jou zo goed mogelijk te begeleiden tijdens jouw bevalling. De kraamverzorgenden van het partusteam werken nauw samen met de verloskundigen van alle praktijken in de regio. Ook zijn ze een bekend gezicht in de ziekenhuizen in de regio. Daardoor weten jouw verloskundige en onze kraamverzorgende van het partusteam precies wat ze aan elkaar hebben en zijn ze goed op elkaar ingespeeld bij spannende situaties! Het partusteam van Naviva Kraamzorg is deskundig, vertrouwd en snel ter plekke om jou bij te staan tijdens de geboorte van je kindje.

Meld je hier aan!

Naviva Kraamzorg Raalte werkt buurtgericht, dat houdt in dat jouw kraamverzorgende zo veel mogelijk uit jouw omgeving komt. Zo kan de kraamverzorgende snel bij jou zijn en kent ze de verloskundige goed. Zo weten zij wat ze van elkaar kunnen verwachten, dit voelt veilig en vertrouwd.

Samenwerking verloskundigenpraktijk

In de regio Deventer is Naviva Kraamzorg onderdeel van Geboortezorg Salland. Binnen Geboortezorg Salland werken we als verloskundigen, gynaecologen, ziekenhuis en kraamzorg intensief samen om jouw zwangerschap en de geboorte van de baby zo goed mogelijk te laten verlopen. Naviva Kraamzorg in Deventer is de drijvende kracht achter een mooie serie live webinars en voorlichtingsavonden – gegeven door verloskundigen, kraamverzorgenden, lactatiekundigen en (jeugd)verpleegkundigen uit de regio Deventer – zodat jij zo goed mogelijk voorbereid bent op de komst van jouw kleintje. Wil je meer weten over voeding voor je kindje, de bevalling, pijnstilling, de kraamtijd of het ouderschap?  Meld je dan aan voor een van de voorlichtingen.

Naviva Kraamzorg werkt in Raalte nauw samen met verloskundigenpraktijk ’t Hart. 

Contact Naviva Kraamzorg Raalte

Naviva Kraamzorg in Raalte draagt op een waardevolle manier bij aan je kraamtijd. We willen dat je aan je kraamtijd een warme herinnering overhoudt. Wil je meer informatie of heb je een vraag? Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 088 7777 666 of een e-mail te sturen naar klantenservice@naviva.nl. Onze medewerkers zijn op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur bereikbaar en helpen je graag verder. Heb je een spoed- of noodgeval? Naviva Kraamzorg in Raalte is in spoed- of noodgevallen 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via 088 7777 666.