Kraamzorg Rheden

Kraamzorg in Rheden nodig? Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap, er komt een bijzondere tijd voor je aan. Naviva Kraamzorg Rheden biedt jou, je kindje en jullie gezin graag de beste start. Dit door jou en je kindje professionele zorg en persoonlijke aandacht te geven. Naviva Kraamzorg in Rheden staat graag voor, tijdens en na de bevalling voor jullie klaar.

Meld je gelijk aan!

Wat doet je kraamverzorgende?

Je kraamtijd is een van de belangrijkste momenten in het leven van moeder en kind. Onze kraamverzorgende biedt jullie ondersteuning tijdens de kraamperiode in Rheden. Zo ervaren jullie een ontspannen start.Ze adviseert en geeft jullie tips over het verzorgen en voeden van je kindje, zodat jij en je partner aan het einde van de kraamweek de zorg zelfstandig over kunnen nemen. Jouw wensen staan tijdens de kraamweek voor ons centraal. Tijdens het intakegesprek bespreken we hoe jij de zorg voor je ziet. Op basis hiervan maken wij de ideale match met een van onze medewerkers. Lees meer over een onvergetelijke kraamtijd bij Naviva Kraamzorg Rheden.

De extra's van Naviva Kraamzorg Rheden

Bij Naviva kraamzorg leiden we onze kraamverzorgenden intern op tot babyexperts. Een babyexpert handelt vanuit de behoeften van het kind en gezin. Ze kijkt daarbij naar wat het kindje nodig heeft en hoe de ouders hierin kunnen ondersteunen. Onze babyexpert doet alles wat je van onze kraamverzorgenden mag verwachten plus vele extra’s! Zo krijgen moeder en kind de beste start.

Een van deze extra’s is de Dunstan Babytaal. Al onze kraamverzorgenden zijn getraind in Dunstan Babytaal. In de kraamweek laten ze je met beeld- en geluidmateriaal kennis maken met de geluiden en hun betekenis. Je leert ze herkennen bij je eigen kindje. Zo weet je eerder waar je baby meezit en kun je hem eerder helpen. Daarmee voorkom je overmatig huilen. Je voelt je zelfverzekerder als (kersverse) ouder, want je weet wat je bij een bepaald geluidje moet doen. Dat draagt bij aan een meer ontspannen kraamtijd.

Hoeveel uur kraamzorg krijg ik?

Het aantal uren kraamzorg in Rheden verschilt per situatie. Wij vertellen je hier meer over tijdens het kennismakingsgesprek. Als je je eerste kindje verwacht komen we bij jou thuis. Bij een tweede of derde kindje doen we de kennismaking telefonisch. Het aantal uren kraamzorg wordt altijd in overleg met jou bepaald. Hierin kunnen we je ook meer informatie verschaffen over de kosten. Kraamzorg zit in het basispakket, dit betekent dat je, afhankelijk van je verzekering alleen de eigen bijdrage betaald. De kraamzorg wordt in principe verdeeld over 8 dagen. Wanneer het nodig is, passen we het aantal uur aan en kunnen we een 9e of 10 dag blijven.

Natuurlijke Kraamzorg

Jouw gezin is uniek! Jouw wensen en persoonlijke situatie staan voor ons centraal. Daarom biedt Naviva nu ook Natuurlijke Kraamzorg voor ouders die op natuurlijke wijze hun baby willen verzorgen en met natuurlijke middelen ondersteund willen worden. Naviva heeft een team van gediplomeerde, geschoolde en geregistreerde natuurlijke kraamverzorgenden. Wil je meer weten over Natuurlijke Kraamzorg Rheden, lees hier meer informatie.

Kraamzorg in Rheden en omgeving

Met Naviva Kraamzorg in Rheden kun je rekenen op zorg met passie, 24-uurs bereikbaarheid en één kraamverzorgende uit de buurt. Wij leveren kraamzorg in Rheden en haar omgeving, waaronder in De Steeg, Dieren, Ellecom, Laag-Soeren, Spankeren en Velp. Wil je ervaringen lezen van andere ouders die kraamzorg ontvangen hebben van Naviva? Lees het hier! 

Direct aanmelden

Wil jij je inschrijven voor Naviva kraamzorg in Rheden of omgeving? Schrijf je hier in voor kraamzorg van Naviva. Heb je vragen of hulp nodig bij je aanmelding? Onze medewerkers van de klantenservice staan graag voor je klaar! Zij zijn telefonisch bereikbaar op: 088 – 77 77 666. Je mag ons voor advies over kraamzorg Rheden ook mailen op: klantenservice@naviva.nl.