Naviva Kraamzorg Renswoude staat voor professionele kraamzorg met persoonlijke aandacht, waarbij jouw persoonlijke wensen en omstandigheden centraal staan. Bij Naviva Kraamzorg Renswoude willen we alle moeders een onbezorgde kraamtijd geven. Dat doen we door met de beste en meest betrokken kraamverzorgenden te werken. Zij maken van jouw kraamtijd een periode waar je later met warme gevoelens aan terug zult denken.

Meld je direct aan!

Wat mag je van Naviva Kraamzorg Renswoude verwachten?

Benieuwd hoe we ervoor zorgen dat jouw kraamtijd een ontspannen en goed geregelde periode wordt? Lees dan deze beloftes – en weet wat je van Naviva Kraamzorg mag verwachten:

  • Naviva Kraamzorg is 24 uur per dag bereikbaar voor zorginzet
  • Als je wilt dat de kraamverzorgende assisteert tijdens je bevalling – thuis of in het ziekenhuis – dan is dat zeker mogelijk. We werken nauw samen met o.a. Verloskundigenpraktijk De Vallei.* Zo bieden we jou en je kindje de veiligste zorg voor, tijdens en na de geboorte. Zij zijn 24 uur per dag oproepbaar om te assisteren tijdens je bevalling.
  • Aandacht voor veiligheid, voeding, verzorging en het monitoren van de gezondheid van moeder en kind staan voorop.
  • Onze kraamverzorgenden houden het huishouden draaiende en staan ook klaar voor de andere gezinsleden.
  • Ze laten je tevens kennismaken met babymassage, Dunstan Babytaal en draaiend verzorgen.
  • Naast praktische en lichamelijke ondersteuning, bieden onze kraamverzorgenden ook een luisterend oor. Ze weten als geen ander dat er bij een zwangerschap, bevalling en tijdens de kraamtijd veel emoties komen kijken. Schroom dus niet om je hart te luchten bij je kraamverzorgende. Ze is er voor je.
  • Meerdere keren per jaar worden onze medewerkers bijgeschoold en getraind volgens de nieuwste inzichten. Bovendien staan al onze kraamverzorgenden geregistreerd bij het Kenniscentrum Kraamzorg.
  • Ook na de kraamperiode kun je met al je vragen en voor advies terecht bij Naviva.

*Op deze pagina vermelden we verloskundigenpraktijken waar Naviva veel mee samenwerkt. Staat jouw verloskundigenpraktijk hier niet tussen? Ook dan kan jij je gewoon aanmelden voor kraamzorg van Naviva.

Kennismakingsgesprek

Zodra je je hebt aangemeld voor Naviva Kraamzorg, nemen we contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kun je aangeven wat jouw wensen en behoeftes zijn tijdens de kraamtijd. Zijn er tijdens de intake vragen waar je het antwoord nog niet op weet? Geen probleem. Het intakegesprek is bedoeld als richtlijn. Na de bevalling kun je met je kraamverzorgende alle details door voor een onbezorgde kraamtijd doornemen.

Aanmelden voor kraamzorg in Renswoude

Wil jij je graag aanmelden voor Naviva Kraamzorg? Dat kan eenvoudig met het online aanmeldformulier of telefonisch op nummer 088 7777 666. Aanmelden voor de 16e week van je zwangerschap is wenselijk, maar zeker niet noodzakelijk. Omdat wij contracten hebben afgesloten met alle zorgverzekeraars, kunnen wij alle aanstaande moeders in Renswoude kraamzorg garanderen.