Kraamzorg Veenendaal

Op zoek naar kraamzorg in Veenendaal omdat je zwanger bent? Van harte gefeliciteerd! Er komt een bijzondere tijd aan voor jou. Van Naviva Kraamzorg Veenendaal verwacht je uiteraard professionele zorg met persoonlijke aandacht. Onze kraamverzorgende is er voor jullie hele gezin. Jouw wensen over kraamzorg staan centraal in deze week, daarom willen wij de kraamzorg op een ontspannen manier aanbieden.

Wat doet Naviva Kraamzorg in Veenendaal?

De belangrijkste taak van onze kraamverzorgende is om er te zijn voor jouw gezin tijdens de kraamweek. Daarnaast helpt en ondersteunt ze de verloskundige tijdens de bevalling. Het speerpunt van onze kraamzorg in Veenendaal is ervoor te zorgen dat het goed gaat met jullie kindje. Bovendien geeft onze kraamverzorgende jullie ook graag adviezen en voorlichting, zodat je na afloop van de kraamtijd zelfstandig voor jullie kindje kunt zorgen. Als je voor Naviva Kraamzorg kiest, kies je voor kwaliteit. Ons personeel is zeer ervaren en goed getraind, daarom kunnen ze jou voorzien van de beste mogelijke kraamzorg in Veenendaal. Ze trainen regelmatig met verloskundigen in het ziekenhuis, hierdoor weten ze precies welke handelingen ze moeten uitvoeren voor een veilige bevalling.

Bewaarmagazine

Als je je hebt aangemeld voor onze kraamzorg in Veenendaal, krijg je toegang tot je eigen cliëntportaal met daarin een download naar ons online magazine ‘Hoe bevalt het’. In dit magazine vind je veel praktische informatie over je zwangerschap, je kindje, je bevalling en de kraamweek.

Aantal uren kraamzorg

Tijdens het persoonlijke kennismakingsgesprek bespreken we ook hoeveel uren kraamzorg je ontvangt. Het aantal uren waar je recht op hebt, hangt af van je persoonlijke situatie en wordt bepaald aan de hand van het Landelijke Indicatie Protocol (LIP). Deze uren worden in principe verspreidt over 8 dagen. Als blijkt dat je meer uren nodig hebt, zal de verloskundige in overleg met jou het aantal uren of dagen bijstellen. Lees hierover meer. 

Aanmelden voor onze kraamzorg?

Aanmelden voor kraamzorg in Veenendaal gaat snel en simpel. Klik hier voor ons aanmeldformulier of bel met 088 – 77 77 666. Je mag ons voor advies over kraamzorg in Veenendaal ook mailen op: [email protected].

Lees hier ervaringen van jonge ouders die kraamzorg van Naviva gehad hebben