Kraamzorg Wageningen

Ben je in verwachting en zoek je naar kraamzorg in Wageningen? Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap en welkom bij Naviva Kraamzorg Wageningen. Er zit een bijzondere en spannende tijd aan te komen. Onze kraamverzorgende helpt je hierbij door het bieden van professionele zorg met persoonlijke aandacht. Kraamzorg op basis van jouw wensen en behoeften, op een ontspannen manier. Het is belangrijk dat jij en je partner je er goed bij voelen. Naviva Kraamzorg ondersteunt je graag tijdens je kraamtijd.

Deskundige kraamzorg in Wageningen

Onze kraamverzorgende uit de omgeving Wageningen geeft jullie de beste start. Tijdens de bevalling ondersteunt ze de verloskundige. In de kraamweek is ze bij jullie thuis. Ze voorziet jullie van diverse adviezen en geeft voorlichting op het gebied van de zorg voor jullie kindje. Zo kunnen jullie na de kraamweek in Wageningen met veel vertrouwen zelfstandig voor jullie kindje zorgen. Naviva Kraamzorg werkt alleen met gespecialiseerd personeel die de juiste trainingen en bijscholingen hebben gehad. Ze trainen regelmatig in het ziekenhuis en met een verloskundige. Zo weet je zeker dat je straks de beste en veiligste kraamzorg in Wageningen krijgt. Ook in acute situaties weten onze kraamverzorgenden rustig te blijven en veilig te handelen. Meer over een veilige bevalling lees je hier.

In de buurt

Naviva Kraamzorg Wageningen doet aan buurtgericht kramen. Dit houdt in dat je kraamverzorgende uit Wageningen of de nabije omgeving komt. Zo is ze altijd in de buurt om snel kraamzorg te kunnen verlenen. Een bijkomend voordeel is dat onze kraamverzorgende en de verloskundige elkaar al kennen en vaker hebben samengewerkt. Dit geeft jou een vertrouwd gevoel.. Op onze website vind je nog meer informatie over onze buurtgerichte aanpak. Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan gerust contact op met Naviva Kraamzorg Wageningen via 088 – 77 77 666.

Kraamzorg in Wageningen en omgeving

Je aanmelden bij Naviva Kraamzorg in Wageningen is simpel en kun je snel regelen. Klik hier om je direct aan te melden of bel met 088 – 77 77 666. Je mag ons voor advies in kraamzorg in Wageningen ook mailen op: klantenservice@naviva.nl. Kies voor Naviva Kraamzorg en zorg met passie voor jou en je gezin! Onze kraamverzorgenden leveren al jaren kraamzorg in Wageningen en haar omgeving, waaronder in Nude en Wageningen-Hoog.