Kraamzorg Vriezenveen

Ben je op zoek naar kraamzorg? Van harte gefeliciteerd en welkom bij Naviva Kraamzorg Vriezenveen. In Vriezenveen en de omgeving staat een team kraamverzorgenden voor je klaar om je een fijne en onbezorgde kraamtijd te geven.

Je kraamweek

Allereerst gefeliciteerd met je zwangerschap. Jouw kraamweek is een bijzonder moment in je leven. Naviva Kraamzorg wil graag dat je een warme herinnering overhoudt aan deze periode. Jouw wensen staan centraal tijdens de kraamweek. Tijdens het intakegesprek leggen we deze wensen vast en maken we op basis van de persoonlijke situatie de ideale match. We zoeken een kraamverzorgende uit de buurt die goed aansluit op jullie verwachtingen. Zo krijgen jullie straks de juiste kraamzorg in Vriezenveen. Tevens werken we samen met alle verloskundigen en ziekenhuizen bij jou in de buurt. Lees hier direct meer over een onvergetelijke kraamtijd.

 

Babymassage voor een ontspannen kraamtijd

Alle kraamverzorgenden van Naviva zijn opgeleid in babymassage. Onze massage is speciaal voor kindjes tot zes weken oud. Je kindje geniet van een ontspannen massage. Het helpt darmkrampjes voorkomen en maakt je baby rustig. Bovendien is babymassage een hele fijne manier om de hechting tussen jou en je kindje te versterken. Ook voor partners is babymassage een rustgevende activiteit om jullie kindje beter te leren kennen. Meer weten over babymassage?

Aanmelden

Wil jij je aanmelden voor kraamzorg? Klik hier om je aan te melden. Ben je benieuwd waar we kraamzorg regelen? Doe dan onze postcodecheck. We leveren ook kraamzorg in Daarlerveen, Vroomshoop, Daarle en omgeving.