Kraamzorg Westervoort

Op zoek naar kraamzorg in Westervoort? De kraamtijd is een van de belangrijkste momenten in het leven van moeder en kind. Je kraamverzorgende biedt jullie alle hulp en ondersteuning, zodat jullie de beste start op een ontspannen manier krijgen. Wij van Naviva Kraamzorg willen dat je aan jouw kraamtijd een warme herinnering overhoudt. Op onze website vind je meer informatie over onze kraamzorg in Westervoort en omgeving.

Meld je nu aan!

Dunstan Babytaal in Westervoort

Tijdens de kraamzorg in Westervoort kan de kraamverzorgende jullie meer uitleg geven over het huilen van je baby. Alle baby’s huilen. Huilen is een van de weinige manieren waarop je kindje iets duidelijk kan maken. Wist je dat alle baby’s dezelfde vijf huilgeluidjes maken? Elk geluid heeft een andere betekenis. Zo zijn er huiltjes voor honger, krampjes, dwarszittend boertje, ongemak en vermoeidheid. Met Dunstan Babytaal leert de kraamverzorgende jou deze geluiden te herkennen. Zo weet jij sneller hoe je je kindje kunt helpen. Je voorkomt op die manier overmatig huilen. Dunstan Babytaal draagt bij aan een ontspannen kraamtijd.

Hoeveel uur kraamzorg krijg ik?

Het aantal uren kraamzorg dat je krijgt, hangt af van jouw situatie. Tijdens het kennismakingsgesprek vertelt onze intaker daar meer over. Verwacht je je eerste kindje? Dan komt onze intaker bij je thuis in Westervoort Bij een tweede of volgend kindje is de kennismaking via beeldbellen. Op basis van de kennismaking wordt het aantal uren kraamzorg in overleg met jou bepaald. In principe krijg je het aantal uren kraamzorg verdeeld over acht dagen. Als het nodig is, kan het aantal uren kraamzorg in de kraamweek nog worden aangepast.

Kraamzorg in Westervoort

Naviva Kraamzorg werkt buurgericht. Dat betekent dat onze kraamverzorgende uit de regio Westervoort komt. Door buurtgericht te kramen kent onze kraamverzorgende jouw verloskundige en het ziekenhuis op haar duimpje, bovendien is ze snel ter plaatse. Heb je nog vragen over kraamzorg in Westervoort, Schans en omgeving? Je mag voor vragen en advies telefonisch contact opnemen tussen 8:30 en 17:00 via: 088 – 77 77 666. Je mag ons voor vragen over kraamzorg in Westervoort ook mailen op: klantenservice@naviva.nl. Voor spoed- en noodgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar via 088 – 7777 666

Direct aanmelden?

Wil jij je inschrijven voor kraamzorg in Westervoort of omgeving? Meld je hier aan.