Kraamzorg Wierden

Ben je op zoek naar kraamzorg in Wierden? Van harte gefeliciteerd en welkom bij Naviva Kraamzorg Wierden. In en om Wierden staat een team kraamverzorgenden voor je klaar om je een fijne en onbezorgde kraamtijd te geven. Er is dus altijd een kraamverzorgende bij jou in de buurt. Da’s wel zo prettig en in principe zal zij ook de hele kraamtijd bij je blijven.

Je kraamverzorgende

Je kraamverzorgende is een deskundig professional. Ze biedt jou en je kindje de beste start en geeft voorlichting over voeding, verzorging en veiligheid. Natuurlijk staat ze ook klaar voor de rest van je gezin. Ze zet haar kennis en expertise in, zodat je na de kraamweek zelfstandig en zeker van jezelf voor je kindje kunt zorgen. Lees meer over wat je kraamverzorgende allemaal doet.

Kwaliteit

Naviva kraamzorg Wierden staat voor kwaliteit en professionaliteit. Zo laten we je, als je dat wilt, tijdens de kraamtijd kennis maken met babymassage, de Dunstan Babytaal (je leert herkennen waarom je baby huilt) en een speciale verzorgingstechniek die onnodig huilgedrag helpt voorkomen. Deze techniek zorgt er ook voor dat je kindje zich veiliger voelt in jouw armen. En dat schept vertrouwen.

Babymassage voor een ontspannen kraamweek

Alle kraamverzorgenden van Naviva zijn opgeleid in babymassage. Onze massage is speciaal voor kindjes tot zes weken oud. Je kindje geniet van een ontspannen massage. Het helpt darmkrampjes voorkomen en maakt je baby rustig. Bovendien is babymassage een hele fijne manier om de hechting tussen jou en je kindje te versterken. Ook voor partners is babymassage een rustgevende activiteit om jullie kindje beter te leren kennen. Meer weten over babymassage? Klik hier.

Aanmelden?

Zodra je weet dat je zwanger bent, kun je je bij ons aanmelden voor kraamzorg. Ons advies is om dat tussen de 12e en 16e week van je zwangerschap te doen. Aanmelden voor onze kraamzorg gaat makkelijk en snel via ons aanmeldformulier. Nog vragen? Bel ons gerust!