Wie zijn wij

Naviva Kraamzorg levert met 1.500 collega’s elk jaar aan ruim 25 duizend gezinnen kraamzorg. Ons werkgebied beslaat een groot deel van het land. De kwaliteit en veiligheid van onze zorg staan voor Naviva op de eerste plaats. Wij investeren veel in de opleiding en scholing van onze medewerkers. Met persoonlijke aandacht en deskundige zorg geven wij elk gezin de beste start.

Ontstaan van Naviva Kraamzorg

Naviva Kraamzorg is in 2007 ontstaan uit het samengaan van de kraamzorgtakken van vijf thuiszorgorganisaties uit Gelderland en Overijssel. In 2014 hebben wij Yunio Kraamzorg overgenomen. In 2018 kwam Careyn Kraamzorg in onze handen. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot grootste kraamzorgaanbieder van Nederland. Ons hoofdkantoor staat in Deventer en enkele ondersteunende diensten werken vanuit Capelle a/d IJssel. Vanaf 2016 zijn wij onderdeel van Zorg van de Zaak.

Kwaliteit

Juist omdat wij groot zijn kunnen onze medewerkers zich blijven ontwikkelen en specialiseren. Naviva investeert veel in kwaliteit van onze zorg en de deskundigheid van onze medewerkers. Een voorbeeld daarvan is het werken met onze gespecialiseerde partusteams voor assistentie tijdens de bevalling. Door te investeren kunnen we jou, je kindje en jullie gezin de beste zorg volgens de laatste inzichten bieden. Voor, tijdens en na je bevalling.

Innovatie

Naviva biedt graag meer dan alleen goede kraamzorg. Wij innoveren continu om onze cliënt de beste kraamtijd te bieden. Zo worden al onze kraamverzorgenden intern opgeleid tot Babyexpert. Babymassage, Dunstan Babytaal en draaiend verzorgen komen in elke kraamweek aan bod. Onze kraamverzorgenden zijn uitgerust met een iPad. Alle noodzakelijke hulpmiddelen hebben zij onder handbereik. Administratie kan op een efficiënte manier gevoerd worden, zodat meer tijd over blijft voor de zorg aan jou en je kindje.

Buurtgericht

Naviva voelt altijd dichtbij en vertrouwd. Wij werken zo veel mogelijk buurtgericht. Je kraamverzorgende komt uit je eigen omgeving. Onze kraamverzorgenden zijn gekoppeld aan vaste verloskundigenpraktijken en ziekenhuizen. Dit verbetert de samenwerking en uiteindelijk de zorg aan jou. Door buurtgericht te werken, bieden we jou de persoonlijke aandacht die bij je past.

Organisatiestructuur

Naviva maakt deel uit van Zorg van de Zaak

Zorg van de Zaak is hét bedrijfsgezondheidsnetwerk voor werkend Nederland. Tot het netwerk behoren arbodiensten, interventiebedrijven en zorginstellingen die met elkaar integrale oplossingen bieden voor de ontwikkeling van vitale organisaties waarin mensen worden versterkt in het voeren van eigen regie over hun gezondheid, werk en leven.

Lees meer op www.zorgvandezaak.nl

Meer weten over onze organisatie? Kijk dan hier.

Meld je aan voor kraamzorg van Naviva