Wie zijn wij

Naviva Kraamzorg levert met duizend collega’s elk jaar aan 15.000 gezinnen kraamzorg. Wij werken in de provincies Gelderland, Overijssel en Utrecht, ’t Gooi, de Noordoostpolder, zuidwest Friesland en het zuiden van Drenthe. De kwaliteit en veiligheid van onze zorg staan voor ons op de eerste plaats. Wij investeren veel in de opleiding en scholing van onze medewerkers. Met persoonlijke aandacht en deskundige zorg geven wij elk gezin de beste start.

Naviva Kraamzorg is in 2007 ontstaan uit het samengaan van de kraamzorgafdelingen van Carinova, Vérian, Zorggroep Oude en Nieuwe Land en Kraamzorg Twente. In 2014 is Yunio Kraamzorg overgenomen en vanaf 1 juli 2017 bieden wij onder één naam kraamzorg. Naviva Kraamzorg is sinds 2016 onderdeel van Zorg van de Zaak.

Naviva Kraamzorg zorgt voor jou, je baby en jullie gezin

Juist omdat we groot zijn kunnen onze medewerkers zich blijven ontwikkelen en specialiseren. We investeren veel in kwaliteit, scholing en innovatie. Hierdoor kunnen we jou, je kindje en je gezin de beste zorg volgens de laatste inzichten bieden.

Naviva Kraamzorg werkt buurtgericht. Jouw kraamverzorgende komt zo veel mogelijk uit jouw omgeving. In principe krijg je altijd één kraamverzorgende in je kraamtijd. Dat voelt vertrouwd en dichtbij. We zijn weliswaar een grote organisatie, maar persoonlijke aandacht voor jou, je kindje en jullie gezin vinden wij erg belangrijk.

Meer weten over onze organisatie? Kijk dan hier.

Meld je aan voor kraamzorg van Naviva