Wie zijn wij

Naviva Kraamzorg levert met ruim duizend collega’s elk jaar aan ± 20.000 gezinnen kraamzorg. Wij werken in de provincies Gelderland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland. Ook zijn we actief in delen van Drenthe, Flevoland, Friesland, Noord- Brabant en Noord-Holland. De kwaliteit en veiligheid van onze zorg staan voor ons op de eerste plaats. Wij investeren veel in de opleiding en scholing van onze medewerkers. Met persoonlijke aandacht en deskundige zorg geven wij elk gezin de beste start.

Ontstaan van Naviva Kraamzorg

Naviva Kraamzorg is in 2007 ontstaan uit het samengaan van de kraamzorgafdelingen van Carinova, Vérian, Zorggroep Oude en Nieuwe Land en Kraamzorg Twente. In 2014 is Yunio Kraamzorg overgenomen en vanaf 1 juli 2017 bieden wij onder één naam kraamzorg. Per 1 oktober 2018 is Careyn Kraamzorg in handen gekomen van Naviva en vanaf die datum is de naam veranderd in Naviva Kraamzorg. Vanaf 2016 zijn wij onderdeel van Zorg van de Zaak.

Naviva Kraamzorg zorgt voor jou, je baby en jullie gezin

Kwaliteit

Juist omdat we groot zijn kunnen onze medewerkers zich blijven ontwikkelen en specialiseren. We investeren veel in kwaliteit, scholing en innovatie. Hierdoor kunnen we jou, je kindje en je gezin de beste zorg volgens de laatste inzichten bieden.

Buurtgericht

Naviva Kraamzorg werkt buurtgericht. Jouw kraamverzorgende komt zo veel mogelijk uit jouw omgeving. In principe krijg je altijd één kraamverzorgende in je kraamtijd. Dat voelt vertrouwd en dichtbij. We zijn weliswaar een grote organisatie, maar persoonlijke aandacht voor jou, je kindje en jullie gezin vinden wij erg belangrijk.

Meer weten over onze organisatie? Kijk dan hier.

Meld je aan voor kraamzorg van Naviva