De leukste baby invulboeken voor het eerste jaar

Er zijn ontzettend veel leuke en unieke baby invulboeken voor het eerste jaar te koop. Wij snappen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet en zetten daarom onze favorieten voor jou op een rij. Heb je zelf ook invul-boekentips? Laat het ons weten!

Kidooz Mijn Eerste Jaar Boek Linnen - Nature

mijn eerste jaar nature

In het Kidooz Mijn Eerste Jaar invulboek kun je alles van het eerste levensjaar van je kindje bijhouden. Het linnen boek bestaat uit veel verschillende bladzijdes waar je de meest leuke vragen over je kindje kunt beantwoorden. Er is genoeg ruimte om alle mijlpalen op te schrijven en leuke foto’s in te plakken. Dit baby invulboek nature voor het eerste jaar van Kidooz is hier te koop.
De earth versie vind je hier

Kidooz Mijn Eerste Jaar Boek Zwart

kidooz mijn eerste jaar boek zwart

In dit zwarte ‘Mijn Eerste Jaar Boek’ van Kidooz kan alles van het eerste levensjaar van je kindje bijgehouden worden. Het boek bestaat uit 122 pagina’s waar je de meest leuke vragen over je kindje kunt beantwoorden. Er is genoeg ruimte om alle mijlpalen op te schrijven en leuke foto’s in te plakken. Dit zwarte baby invulboek voor het eerste jaar van Kidooz is hier te koop

Boek Baby eerste jaar Nijntje blauw

Boek Baby eerste jaar Nijntje blauw

In dit Nijntje invulboek kun je alle bijzondere momenten in de ontwikkeling van je kindje precies bijhouden, zodat je geen enkel detail over het hoofd ziet. De eerste jaren van je kind zijn namelijk één groot feest. Alles is nieuw en spannend. Deze succesvolle edities van Nijntje zijn nieuw vormgegeven en volledig herzien.
Dit Nijntje baby invulboek voor het eerste jaar is hier te koop.
Het roze boekje vind je hier

Baby`s eerste jaar Hello Baby

Baby`s eerste jaar Hello Baby

In dit prachtige invulboek, waarin de spannende kleuraccenten niet ontbreken, vul je in wat er in het eerste jaar van je kindje gebeurd. Van week tot week en van maand tot maand kun je alle veranderingen en bijzondere momenten vastleggen voor later. De dieren in het boek kijken mee en geven handige tips en weetjes. Het wordt een prachtig aandenken vol lieve herinneringen en mooie foto’s.
Dit baby invulboek voor het eerste jaar is hier te koop.

Creche- en Oppasboek Pauline Oud

Creche  en Oppasboek Pauline Oud

Ook leuk, dit ‘ Mijn crèche- en oppasboek’ van Pauline Oud. Het boek is speciaal gemaakt om de leuke en noodzakelijke informatie over je kind uit te wisselen met de crèche en/of de oppas. Naast extraatjes als teksten van kinderliedjes, is er ruimte voor fotos, knutselwerkjes, bijzondere ervaringen, leuke anekdotes en voor paginas van vriendjes. Het ‘Mijn crèche- en oppasboek’ is hier te koop

>> De leukste voorleesboeken voor je kindje vind je hier.