Kraamzorg Berkelland

Kraamzorg in Berkelland gezocht? Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Naviva Kraamzorg Berkelland biedt jou, je kindje en jullie gezin graag de beste start. Met professionele zorg en persoonlijke aandacht. Op een ontspannen manier, die bij jou past.

Meld je gelijk aan!

Wat doet je kraamverzorgende?

De kraamverzorgende van Naviva biedt jullie de beste start. Ze assisteert de verloskundige tijdens je bevalling. De gezondheid van jou en je kindje staan voorop. Ze geeft voorlichting en advies, zodat je aan het eind van de kraamtijd zeker van jezelf voor je kindje kunt zorgen. Natuurlijk staat ze ook voor jullie gezin klaar en zorgt voor een prettig thuis. Naviva Kraamzorg werkt als enige met gespecialiseerde kraamverzorgenden die assisteren tijdens je bevalling. Onze bevallingsassistenten zijn zeer ervaren. Ze trainen regelmatig in het ziekenhuis en met verloskundigen. Zo weten ze precies wat ze moeten doen voor een veilige bevalling. Of je nu thuis bevalt in de gemeente Berkelland of in het ziekenhuis in de buurt: Naviva biedt je de meest veilige bevalling en kraamzorg. Meer daarover lees je hier.

Babymassage voor een ontspannen kraamweek

Alle kraamverzorgenden van Naviva zijn opgeleid tot het geven van een babymassage. Onze massage is speciaal voor kindjes tot zes weken oud. Je kindje geniet van een ontspannen massage tijdens de kraamzorg in Berkelland. Het helpt darmkrampjes voorkomen en maakt je kindje rustig. Bovendien is een babymassage een hele fijne manier om de hechting tussen jou en je kindje te versterken. Ook voor partners is een babymassage een rustgevende activiteit om jullie kindje beter te leren kennen.

Het geven van een babymassage met behulp van onze BabyExpert!

Kraamzorg in Berkelland

Naviva Kraamzorg levert zorg in Berkelland en haar omgeving, zoals Borculo, Beltrum, Eibergen, Geesteren, Gelselaar, Haarlo, Neede, Noordijk, Rekken, Rietmolen en Ruurlo, en de buurtschappen Avest, Brammelerbroek, Brinkmanshoek, Broeke, De Bruil, De Haar, De Horst, Dijkhoek, Heure, Heurne, Holterhoek, Hoonte, Hupsel, ’t Kip, Kisveld, Kulsdom, Leo-Stichting, Lintvelde, Lochuizen, ’t Loo, Mallem, Nederbiel, Noordijkerveld, Olden Eibergen, Oosterveld, Overbiel, Respelhoek, Ruurlosebroek, Ruwenhof, Schependom, Spilbroek, Veldhoek, Voor-Beltrum en Waterhoek.

Naviva Kraamzorg levert kraamzorg in Berkelland en staat voor je klaar: voor, tijdens en na je bevalling. We werken samen met alle verloskundigen in Berkelland en met het ziekenhuis in de regio.
Wij zijn bereikbaar op het nummer: 088 – 77 77 666. Je mag ons ook mailen voor advies over kraamzorg in Berkelland: klantenservice@naviva.nl.

Direct aanmelden?

Wil jij je aanmelden voor kraamzorg? Ga naar aanmelden.