Kraamzorg Borne

Ben je zwanger en op zoek naar deskundige en professionele kraamzorg? Gefeliciteerd met dit blije nieuws en welkom bij Naviva Kraamzorg Borne! In Borne en omgeving (Hertme en Zenderen) staan onze kraamverzorgenden voor je klaar om je een fijne en onbezorgde kraamtijd te geven. Er is altijd een kraamverzorgende in jouw buurt. Wel zo prettig en in principe zal zij ook de gehele kraamtijd bij jullie blijven. Op onze website kun je van alles lezen over conceptie, zwangerschap, bevalling en de kraamtijd.

Jouw kraamtijd in Borne

Je zwangerschap, bevalling en kraamtijd zijn mooie, maar ook spannende momenten in je leven. Je wilt natuurlijk dat alle zaken goed geregeld zijn. Naviva Kraamzorg Borne biedt je daarom een aantal zekerheden, waarvan jij op aankunt:

  • We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor al je vragen en opmerkingen
  • We werken buurtgericht: jouw kraamverzorgende komt zo veel mogelijk uit jouw eigen omgeving
  • Door buurtgericht kramen kent onze kraamverzorgende jouw verloskundige en het ziekenhuis op haar duimpje, bovendien is ze snel ter plaatse
  • We doen altijd ons uiterste best om tijdens jouw kraamweek één vaste kraamverzorgende in te zetten
  • Al onze kraamverzorgenden zijn gediplomeerde vakkrachten en staan geregistreerd bij het Kenniscentrum Kraamzorg
  • Meerdere malen per jaar worden onze kraamverzorgenden getraind en bijgeschoold volgens de nieuwste inzichten
  • Kraamzorg van Naviva wordt door alle grote zorgverzekeraars in Nederland gedekt
  • Jouw persoonlijke situatie, wensen en bijzonderheden staan bij ons centraal

Professionele zorg

Naviva Kraamzorg staat voor kwaliteit en professionaliteit. Wij zijn steeds op zoek naar het beste voor jou en je baby en HKZ gecertificeerd. Dat houdt onder andere in dat wij continu werken aan een optimaal aanbod van zorg, onze cliënten centraal staan en voldoen aan alle eisen die worden gesteld door de sector en de overheid. Zo laten we je, als je dat wilt, tijdens de kraamweek kennis maken met de babymassage, Dunstan Babytaal (leren herkennen waarom je baby huilt) en roterend handelen.

Naviva Kraamzorg zorgt voor jou, je kindje en jullie gezin

Kennismakingsgesprek

Na aanmelding ontvang je ons bewaarmagazine. In de 28e – 32e week van je zwangerschap hebben we een persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek beantwoorden we jouw vragen, bespreken we jouw wensen en wat je van Naviva Kraamzorg Borne kunt verwachten. Wanneer je zwanger bent van je eerste baby komen we voor het kennismakingsgesprek bij je thuis. Bij een volgende zwangerschap is het afhankelijk van je zorgverzekering of we het kennismakingsgesprek telefonisch of bij je thuis komen voeren.

Aanmelden

Via onze site kun je je gemakkelijk aanmelden voor kraamzorg van Naviva, lukt het niet of doe je het liever telefonisch? Dat kan via 088-7777 666.

Lees hier ervaringen van jonge ouders die kraamzorg van Naviva gehad hebben