Jouw kraamtijd in Borne

Je zwangerschap, bevalling en kraamtijd zijn mooie, maar ook spannende momenten in je leven. Je wilt natuurlijk dat alle zaken goed geregeld zijn. Naviva Kraamzorg Borne biedt je daarom een aantal zekerheden, waarvan jij op aankunt:

  • We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
  • We werken buurtgericht: jouw kraamverzorgende komt zo veel mogelijk uit jouw eigen omgeving
  • Door buurtgericht kramen kent onze kraamverzorgende jouw verloskundige en het ziekenhuis op haar duimpje, bovendien is ze snel ter plaatse
  • Al onze kraamverzorgenden zijn gediplomeerde vakkrachten en staan geregistreerd bij het Kenniscentrum Kraamzorg
  • Meerdere malen per jaar worden onze kraamverzorgenden getraind en bijgeschoold volgens de nieuwste inzichten
  • Kraamzorg van Naviva wordt door alle grote zorgverzekeraars in Nederland gedekt
  • Jouw persoonlijke situatie, wensen en bijzonderheden staan bij ons centraal

Professionele zorg

Naviva Kraamzorg staat voor kwaliteit en professionaliteit. Wij zijn steeds op zoek naar het beste voor jou en je baby en HKZ gecertificeerd. Dat houdt onder andere in dat wij continu werken aan een optimaal aanbod van zorg, onze cliënten centraal staan en voldoen aan alle eisen die worden gesteld door de sector en de overheid. Zo laten we je, als je dat wilt, tijdens de kraamweek kennis maken met de babymassage, Dunstan Babytaal (leren herkennen waarom je baby huilt) en roterend handelen.

Kennismakingsgesprek

In de 28e – 32e week van je zwangerschap hebben we een persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek beantwoorden we jouw vragen, bespreken we jouw wensen en wat je van Naviva Kraamzorg Borne kunt verwachten. Wanneer je zwanger bent van je eerste baby komen we voor het kennismakingsgesprek bij je thuis. Bij een volgende zwangerschap is het kennismakingsgesprek via beeldbellen.

Aanmelden

Via onze site kun je je gemakkelijk aanmelden voor kraamzorg van Naviva, lukt het niet of doe je het liever telefonisch? Dat kan via 088-7777 666.