Kraamzorg Boskoop

Heb jij binnenkort kraamzorg nodig? Gefeliciteerd met dit blije nieuws en welkom bij Naviva Kraamzorg Boskoop! Bij Naviva Kraamzorg staat een veilige start voor jou en je baby centraal. We staan voor, tijdens en na de bevalling graag voor je klaar! Bij Naviva Kraamzorg staat veiligheid en kwaliteit altijd op de eerste plaats.

De kraamverzorgende van Naviva

Onze kraamverzorgenden zijn gediplomeerde en uiterst betrokken professionals, die:

  • De gezondheid van jou en je kindje monitoren en boven alles stellen;
  • Niet schrikken van kraamtranen en altijd een luisterend oor bieden;
  • Indien gewenst, kunnen assisteren bij je (ziekenhuis)bevalling en hiervoor 24/7 oproepbaar zijn;
  • De kraamkamer, babykamer, badkamer en het sanitair hygiënisch schoonhouden;
  • Ervoor zorgen dat het huishouden op rolletjes blijft lopen tijdens je kraamtijd;
  • Ook zorg en aandacht hebben voor (eventuele) andere gezinsleden;
  • Je alles leren over de verzorging, de veiligheid en het voeden van je kindje;
  • Ervoor zorgen dat jij aan het einde van je kraamtijd zelfstandig en vol zelfvertrouwen voor je kindje kunt zorgen;
  • Geregistreerd staan bij het Kenniscentrum Kraamzorg;
  • Regelmatig getraind en bijgeschoold worden volgens de nieuwste inzichten. Hun kennis over pasgeborenen en kraamzorg is dus altijd up-to-date.

Kennismaking

Voor de 34e week van je zwangerschap komt onze intaker langs voor het kennismakingsgesprek. Ruim voor die tijd hebben wij contact om een afspraak te plannen. Verwacht je een eerste kindje? Dan maken we een afspraak bij jou thuis in Boskoop. Bij een tweede of volgende zwangerschap houden we in principe een intake via beeldbellen. Op basis van het intakegesprek maken wij de ideale match tussen jouw wensen en een van onze kraamverzorgenden.

Clientervaring

Naviva Kraamzorg Boskoop doet er alles aan om van jouw kraamtijd een onvergetelijke en ontspannen periode te maken. Gelukkig slagen we daar ook in. Lees de ingezonden cliëntervaringen van andere ouders die kraamzorg van Naviva hebben ontvangen.

Meld je aan voor Naviva Kraamzorg

Wil jij je aanmelden voor onze kraamzorg in Boskoop of heb je nog vragen? Onze medewerkers van de klantenservice staan voor je klaar. Voor, tijdens en na je bevalling kan je op ons rekenen. Neem voor vragen gerust contact op via 088 – 7777 666 of klantenservice@naviva.nl. Aanmelden kan telefonisch of via ons aanmeldformulier op onze website. Wij zijn op werkdagen van 08:30 tot 17:000 uur bereikbaar. Voor spoed- en noodgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar op dit nummer.