Kraamzorg Leusden

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Naviva Kraamzorg Leusden biedt jou, je kindje en jullie gezin graag de beste start. Met professionele zorg en persoonlijke aandacht. Op een ontspannen manier, die bij jou past. Naviva Kraamzorg staat in Leusden voor je klaar: voor, tijdens en na je bevalling.

Een onvergetelijke kraamtijd in Leusden

Je kraamtijd is een van de belangrijkste momenten in je leven. Je kraamverzorgende biedt jullie alle hulp en ondersteuning, zodat jullie de beste start op een ontspannen manier krijgen. Ze assisteert de verloskundige tijdens je bevalling. In de kraamweek is ze bij jullie in huis in Leusden. De gezondheid van jou en je kindje staan voorop. Ze geeft voorlichting en advies, zodat je aan het eind van de kraamtijd zeker van jezelf voor je kindje kunt zorgen. Natuurlijk staat ze ook voor jullie gezin klaar en zorgt voor een prettig thuis. Wij van Naviva Kraamzorg willen dat je aan jouw kraamtijd een warme herinnering overhoudt.

Altijd in de buurt

Bij Naviva werken we buurgericht. Je kraamverzorgende komt zo veel mogelijk uit Leusden en omgeving. Als het moet, kan ze daardoor snel bij je zijn. Bovendien kennen onze kraamverzorgende en jouw verloskundige elkaar goed en werken ze veel samen. Dat voelt vertrouwd en dichtbij.

Onze beloftes

Je zwangerschap, bevalling en kraamtijd zijn mooie, maar ook spannende momenten in je leven. Je wilt natuurlijk dat alle zaken goed geregeld zijn. Naviva Kraamzorg biedt je daarom een aantal zekerheden, waarvan jij op aankunt:

 • We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor al je vragen en opmerkingen
 • Onze kraamverzorgenden zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week oproepbaar om te assisteren bij jouw bevalling
 • Onze kraamverzorgenden uit de partusteams zijn gespecialiseerd en bekwaam om de beste zorg te bieden rond je thuisbevalling of poliklinische  ziekenhuisbevalling
 • We werken buurtgericht: jouw kraamverzorgende komt zo veel mogelijk uit jouw eigen omgeving
 • Door buurtgericht kramen kent onze kraamverzorgende jouw verloskundige en het ziekenhuis op haar duimpje, bovendien is ze snel ter plaatse
 • Al onze kraamverzorgenden zijn gediplomeerde vakkrachten en staan geregistreerd bij het Kenniscentrum Kraamzorg
 • Meerdere malen per jaar worden onze kraamverzorgenden getraind en bijgeschoold volgens de nieuwste inzichten
 • In de kraamweek laat onze kraamverzorgende je kennismaken met Dunstan Babytaal, babymassage en draaiend verzorgen
 • Kraamzorg van Naviva wordt door alle grote zorgverzekeraars in Nederland gedekt
 • Naviva Kraamzorg is HKZ gecertificeerd
 • Jouw persoonlijke situatie, wensen en bijzonderheden staan bij ons centraal.

Hoe meld ik mij aan voor kraamzorg in Leusden?

Aanmelden voor kraamzorg in Leusden gaat snel en simpel. Dat kan via onze website of door te bellen met 088 7777 666. Zodra je weet dat je zwanger bent, kun je je al aanmelden. We raden je aan dit te doen voor de 16e week van je zwangerschap. Naviva Kraamzorg heeft met alle zorgverzekeraars pluscontracten afgesloten. Dit betekent dat wij iedereen altijd kraamzorg garanderen.