Kraamzorg Montferland

Zoek naar je naar kraamzorg in de gemeente Montferland? Dan kun jij rekenen op goede zorg van Naviva. Wij leveren zorg in Azewijn, Beek, Braamt, Didam, ‘s-Heerenberg, Kilder, Lengel, Loerbeek, Loil, Nieuw-Dijk, Stokkum, Wijnbergen en Zeddam en de rest van Gelderland.

Van harte gefeliciteerd! Er komt een mooie tijd aan voor jou en je partner. Je verwacht natuurlijk professionele zorg met persoonlijke aandacht van ons.Wij geven jou graag op een ontspannen manier kraamzorg, waar jij je goed bij voelt. Daarom staat Naviva Kraamzorg Montferland graag voor je klaar: voor, tijdens en na de bevalling.

Je kraamweek

De kraamtijd is een van de belangrijkste momenten in het leven van moeder en baby. Je kraamverzorgende biedt jullie alle hulp en ondersteuning, zodat jullie de beste start op een ontspannen manier krijgen. Wij van Naviva Kraamzorg willen dat je aan jouw kraamtijd een warme herinnering overhoudt. In de kraamweek laat onze kraamverzorgende je kennismaken met Dunstan Babytaal, babymassage en draaiend verzorgen. Jouw persoonlijke situatie, wensen en bijzonderheden staan bij ons centraal. Al onze kraamverzorgenden zijn gediplomeerde vakkrachten en staan geregistreerd bij het Kenniscentrum Kraamzorg. Meerdere malen per jaar worden onze kraamverzorgenden getraind en bijgeschoold volgens de nieuwste inzichten.

Uren, kosten en verzekering

Het aantal uren zorg dat je krijgt, is altijd afhankelijk van jouw situatie. Kraamzorg is noodzakelijke zorg. De kosten worden door de basisverzekering gedekt. Wel betaal je een eigen bijdrage per uur. Ben je aanvullend verzekerd? Dan krijg je de eigen bijdrage (deels) vergoed. Meer weten? Lees dan verder.

Altijd in de buurt

Bij Naviva werken we buurtgericht. Dit houdt in dat we nastreven dat jouw kraamverzorgende uit de omgeving van Montferland komt. Zo kan ze snel ter plaatse zijn om te assisteren bij de bevalling en kent ze je verloskundige. Dit komt de veiligheid tijdens jouw bevalling ten goede.

Kraamzorg in Montferland

Aanmelden voor onze kraamzorg bij jou in Montferland is simpel en gaat snel. Klik hier om je direct aan te melden. Voor telefonisch contact mag je bellen naar: 088 – 77 77 666. Je mag ons voor advies over kraamzorg in Montferland ook mailen op: klantenservice@naviva.nl. Voor vragen zijn wij te bereiken tussen 8:30 en 17:00 uur. Voor spoed- en noodgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar.