Kraamzorg Rijssen

Ben je in verwachting en opzoek naar kraamzorg in Rijssen? Gefeliciteerd met dit blije nieuws en welkom bij Naviva Kraamzorg! Bij ons staat een veilige start voor jou en je baby centraal. Of je nu assistentie nodig hebt tijdens de bevalling, een veilige leefomgeving of hulp bij de verzorging, bij Naviva Kraamzorg staat veiligheid en kwaliteit altijd op de eerste plaats!

Meld je nu aan!

Doordat Naviva Kraamzorg in Rijssen buurtgericht werkt, komt jouw kraamverzorgende bij jou uit de regio. Ze kan daarom altijd snel bij je zijn, of dat nu bij je thuis of in het ziekenhuis is. Door deze buurtgerichte werkwijze kennen je kraamverzorgende en de verloskundige elkaar goed. Zo weten ze wat ze van elkaar mogen verwachten en werken ze samen om jullie de beste start te geven. Dat draagt bij aan een ontspannen, veilige en gezonde kraamtijd.

Kraamzorg van een Babyexpert

Kennismakingsgesprek

Nadat je je hebt aangemeld voor Naviva Kraamzorg in Rijssen, nodigen we je tussen de 28 en 32 weken van je zwangerschap uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Wanneer het je eerste baby is, maken we de afspraak bij jouw thuis. Anders hangt het van je zorgverzekering af of we bij je thuis komen of een telefonische gesprek voeren.

Tijdens het kennismakingsgesprek beantwoordt de consulent graag al jouw vragen, geeft ze advies en is ze benieuwd naar je wensen rondom de bevalling en de kraamzorg. Al je verwachtingen, gemaakte afspraken en bijzonderheden worden tijdens dit gesprek vastgelegd, zodat Naviva Kraamzorg in Rijssen de beste match kan maken tussen jou en de kraamverzorgende.

Aantal uren Naviva Kraamzorg Rijssen

Tijdens het persoonlijke kennismakingsgesprek bespreken we ook hoeveel uren kraamzorg je ontvangt. Het aantal uren waar je recht op hebt, hangt af van je persoonlijke situatie en wordt bepaald aan de hand van het Landelijke Indicatie Protocol (LIP). Deze uren worden in principe verspreidt over 8 dagen. Als blijkt dat je meer uren nodig hebt, zal de verloskundige in overleg met jou het aantal uren of dagen bijstellen. Heb je zelf behoefte aan meer kraamzorguren? Naviva Kraamzorg in Rijssen biedt je de mogelijkheid om zelf extra uren in te kopen of extra huishoudelijke hulp en andere ondersteuning af te sluiten!

Contact Naviva Kraamzorg Rijssen

Je kunt je aanmelden voor Naviva Kraamzorg in Rijssen, zodra je weet dat je zwanger bent. Het beste is om dit tussen de 12e en 16e week van je zwangerschap te doen. Mocht je al verder in de zwangerschap zijn, is dit geen probleem. Wij garanderen altijd dat jij en je baby de zorg krijgen die jullie nodig hebben. Aanmelden kan snel en eenvoudig via ons aanmeldformulier of telefonisch via 088 7777 666. Voor vragen of hulp bij het aanmelden kun je altijd contact met ons opnemen. Naviva Kraamzorg in Rijssen maakt hét verschil in de periode voor, tijdens en na de geboorte!