Kraamzorg Scherpenzeel

Ben je in verwachting? Van harte gefeliciteerd! Naviva Kraamzorg biedt je de beste en meest complete kraamzorg. Bij Naviva Kraamzorg Scherpenzeel staan jouw wensen centraal, omdat we willen dat jouw kraamtijd een prettige, ontspannen tijd wordt. Een kraamtijd waar je later met warme gevoelens aan terug zult denken.

Veilig, vertrouwd en buurtgericht

Naviva biedt moeder en kind meer dan standaard kraamzorg. Onze kraamverzorgenden zijn uiterst betrokken professionals, die naast lichamelijke en praktische ondersteuning ook een luisterend oor bieden. Ze weten als geen ander hoeveel impact een zwangerschap, bevalling en kraamtijd op jou als vrouw kunnen hebben. Je hart luchten of kraamtranen? Je kunt het met een gerust hart delen met je kraamverzorgende. Naviva Kraamzorg werkt buurtgericht, dat wil zeggen dat jouw kraamverzorgende uit Scherpenzeel of directe omgeving komt. Ze kan dus altijd snel bij je zijn en kent de weg naar jouw huis, maar ook naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis, op haar duimpje. Ook kent ze je verloskundige goed en werken ze samen om jou en je kindje de allerbeste start te geven.

Onze kraamverzorgenden

Bij Naviva werken gediplomeerde, professionele kraamverzorgenden die allen geregistreerd staan bij het Kenniscentrum Kraamzorg. Meerdere keren per jaar worden ze bijgeschoold en getraind volgens de nieuwste inzichten, zodat hun kennis en vaardigheden omtrent pasgeborenen altijd up-to-date is. Tijdens de kraamtijd willen ze jou begeleiden in je (nieuwe) rol als moeder en je leren zelfstandig en vol zelfvertrouwen voor je kindje te zorgen. Je kraamverzorgende leert je alles over het voeden en de verzorging van je kindje.

Babymassage, draaiend verzorgen en Dunstan Babytaal

Tijdens je kraamtijd laat je kraamverzorgende je kennismaken met babymassage, draaiend verzorgen en Dunstan Babytaal. Drie technieken die bijdragen aan een ontspannen kraamtijd. Dunstan Babytaal richt zich op het herkennen van de geluidjes die je baby maakt. Is hij moe? Heeft hij honger? Of krampjes? Door onderscheid te leren maken tussen de verschillende geluiden, kun je beter inspelen op de behoeftes van je kleintje. Draaiend verzorgen, ook wel roterend verzorgen genoemd, is een manier van omgaan met je kindje waardoor het zich veilig en geborgen voelt. Babymassage is ontzettend goed voor de hechting met je kindje. Je kraamverzorgende leert jou en je partner hier alles over.

Aanmelden voor kraamzorg in Scherpenzeel

Wil jij je graag aanmelden voor Naviva Kraamzorg in Scherpenzeel? Dat kan eenvoudig met het online aanmeldformulier of telefonisch op het telefoonnummer 088 7777 666. Omdat wij contracten hebben afgesloten met alle zorgverzekeraars, kunnen wij alle aanstaande moeders in Scherpenzeel kraamzorg garanderen. Na aanmelding nemen we contact met je op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek om al je wensen en behoeftes omtrent jouw kraamtijd door te nemen.