Kraamzorg Soest

Je zwangerschap; een belangrijke, prachtige, maar ook spannende periode in je leven. Je kunt vast niet wachten om je kindje straks vast te houden! Van harte gefeliciteerd en welkom bij Naviva Kraamzorg Soest. Naviva staat graag voor je klaar; voor, tijdens en na je zwangerschap!

Misschien ben je je inmiddels aan het oriënteren op je kraamtijd. Naviva Kraamzorg biedt de beste kraamzorg in Soest. Professionele kraamzorg met persoonlijke aandacht voor moeder en kind, maar ook voor de andere gezinsleden. Wij willen dat je kraamtijd een periode wordt waar met warme gevoelens aan terugdenkt.

Veilig en vertrouwd

Onze kraamverzorgenden zijn professioneel en deskundig. Deze kraamverzorgende weet alles over jouw omstandigheden, kent jouw behoeftes en biedt je naast praktische ondersteuning ook een luisterend oor. Onze kraamverzorgenden weten namelijk als geen ander wat voor impact een zwangerschap, bevalling en kraamtijd hebben op jou en je gezin. Kraamtranen of je hart luchten? Je kraamverzorgende luistert echt naar je en is op de hoogte van jouw persoonlijke situatie. Wij bieden kraamzorg die bij jou past.

Buurtgericht werken

Je kraamverzorgende komt uit jouw directe omgeving en weet de weg in Soest, naar jouw huis, maar ook naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis meteen te vinden. Bovendien werkt ze samen met je verloskundige en kan ze direct contact opnemen met haar als dat nodig is. Lees meer over de voordelen van buurtgericht werken.

Wat doet de kraamverzorgende?

De kraamverzorgenden van Naviva Kraamzorg Soest zijn zeer gedreven, betrokken en gediplomeerde professionals. Jaarlijks krijgen ze bijscholing volgens de nieuwste inzichten, waardoor haar kennis over pasgeborenen altijd up-to-date is. Al onze kraamverzorgenden staan geregistreerd bij het Kenniscentrum Kraamzorg. Ben je benieuwd wat de kraamverzorgende gaat doen tijdens jouw kraamtijd? Dit zijn de meest voorkomende werkzaamheden.

Je kraamverzorgende:

  • monitort jouw gezondheid en die van je baby;
  • houdt in de gaten of het goed gaat met de voeding van je baby;
  • leert je hoe je je kindje verzorgt;
  • houdt de kraamkamer, babykamer en het sanitair hygiënisch schoon;
  • houdt het huishouden bij en zorgt voor het hele gezin;
  • laat je kennismaken met draaiend verzorgen, Dunstan Babytaal en Babymassage

Aanmelden voor kraamzorg in Soest

Aanmelden is gewenst voor de 16e week van je zwangerschap. Bij Naviva kun je je ook aanmelden voor kraamzorg in Soest, Soesterberg en Soestduinen. Aanmelden kan eenvoudig online, middels het aanmeldformulier of telefonisch op nummer 088 7777 666.