Kraamzorg Staphorst

Ben je zwanger? Van harte gefeliciteerd! Een bijzondere tijd: je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Je verwacht van ons professionele zorg met persoonlijke aandacht. Een kraamverzorgende die er voor jou, je kindje en jullie gezin is. Op een ontspannen manier, waar jij je goed bij voelt. Daarom staat Naviva Kraamzorg Staphorst graag voor je klaar: voor, tijdens en na je bevalling. Aanmelden kan eenvoudig via onze website.

Wat doet Naviva in Staphorst?

De kraamverzorgende van Naviva is er voor jou, je kindje en jullie gezin. Ze assisteert je verloskundige tijdens de bevalling en ondersteunt jullie thuis in de kraamweek. Op de eerste plaats zorgt ze ervoor dat het goed met jou en je kindje gaat. Ze geeft voorlichting en advies, zodat je aan het eind van de kraamtijd zelfstandig en zeker van jezelf voor je kindje kunt zorgen.

Je Naviva kraamverzorgende:

  • Let op jouw gezondheid en die van je baby
  • Ziet er op toe dat het goed gaat met de voeding van je baby
  • Neemt de verzorging van je kindje op zich en leert jou hoe je dit zelf doet
  • Laat je kennismaken met draaiend verzorgen, Dunstan Babytaal  en Babymassage
  • Houdt de kraam- en babykamer, toilet en badkamer schoon
  • Voert andere huishoudelijke werkzaamheden uit en zorgt voor de overige gezinsleden
  • Biedt een luisterend oor en geeft je persoonlijke tips en adviezen in de soms hectische en emotionele kraamtijd

Uren, kosten en verzekering

Het aantal uren zorg is altijd afhankelijk van jouw situatie. Kraamzorg is noodzakelijke zorg en wordt door je basisverzekering gedekt. Wel betaal je een eigen bijdrage per uur. Ben je aanvullend verzekerd? Dan krijg je de eigen bijdrage (deels) vergoed. Kraamzorg van Naviva wordt door alle zorgverzekeraars van Nederland vergoed.