Kraamzorg Steenwijk

Ben je op zoek naar kraamzorg? Van harte gefeliciteerd en welkom bij Naviva Kraamzorg Steenwijk. In de omgeving van Steenwijk staan onze kraamverzorgenden voor je klaar om je een fijne en onbezorgde kraamtijd te geven. Dat wel zo prettig en vertrouwd. Op onze site kun je meer informatie vinden over zwangerschap, geboorte en de kraamtijd. Iets niet kunnen vinden of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@naviva.nl of bel ons 088 – 7777 666.

Kwaliteit en professionaliteit

Wij van Naviva Kraamzorg staat voor kwaliteit en professionaliteit. Zo laten we je, indien gewenst, tijdens de kraamtijd kennis maken met babymassage, de Dunstan Babytaal en een speciale verzorgingstechniek die onnodig huilgedrag helpt voorkomen. Deze speciale verzorgingstechniek zorgt er voor dat je kindje zich veiliger voelt in jouw armen. En dat schept vertrouwen.

De kraamtijd

De kraamtijd is een bijzondere tijd voor moeder en kind. In de kraamweek krijg je hulp van een kraamverzorgende. Ze geeft voorlichting over veiligheid, voeding en verzorging, houdt jullie gezondheid in de gaten, houdt jullie huis op orde en zorgt voor de andere gezinsleden. Zij zet haar deskundigheid in, zodat jij straks zelfstandig en zeker van jezelf voor je kindje kunt zorgen.

Uren, kosten en verzekering

Lees meer informatie over het aantal uren kraamzorg, de kosten en verzekering. Het aantal uren zorg is altijd afhankelijk van jouw situatie. Kraamzorg is noodzakelijke zorg en wordt door je basisverzekering gedekt. Wel betaal je een eigen bijdrage per uur. Ben je aanvullend verzekerd? Dan krijg je de eigen bijdrage (deels) vergoed. Kraamzorg van Naviva wordt door alle zorgverzekeraars van Nederland vergoed.

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor kraamzorg, dat kan via ons aanmeldformulier of telefonisch via 088-7777666