Kraamcadeaus van 0 - 15 euro

Bijtring

sophie giraffe bijtring babypark

Zodra de tandjes doorkomen is een bijtring baby’s beste vriend. Maar ook voor die tijd heeft het kleintje er al plezier van door ernaar te kijken, aan te voelen en het te proeven. Deze bijring is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en vrij van PVC, Phthalaten, BPA en andere weekmakers. Daarom is het speelgoed veilig voor je kindje om op te kauwen en sabbelen. De bijtring Sophie De Giraf  beschikt over twee ringen met verschillende structuren, je kindje kan zelf kiezen op welke ring hij of zij wilt kauwen. Sophie koop je hier.

Rammelaar schaap

rammelaar schaap

Dit Little Dutch schaapje rammelt vrolijk! Elke keer als je het schaapje beweegt, worden je inspanningen beloond met een ratelend geluid. De rammelaar koop je hier.

Voorleesboekje

voorleesboekje eend waar ben je

Wist je dat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met voorlezen? Zo stimuleer je de taalontwikkeling van een kindje en bevorder je de hechting tussen ouder en kind. Dit vrolijke boekje, Eend, waar ben je, gaat over dieren die zich achter vilten flappen hebben verstopt rondom een vijver. Op de laatste pagina bevindt zich een spiegeltje. Met dit boekje geef je een kraamcadeau dat nog jaren voor plezier zorgt! Het boekje koop je hier.

Producten Drs. Leenarts

leenarts babybillen zalf

Altijd handig om te geven aan mensen die net een baby hebben: verzorgingsproducten. Onmisbaar zijn natuurlijk de huidverzorgingsproducten voor baby en kind van Drs. Leenarts. Natuurlijk zonder parfum of onnodige toevoegingen. Drs. Leenarts huidverzorging bevat alleen ingrediënten die mild zijn, en écht wat doen voor de (kinder)huid.

Producten van Drs. Leenarts koop je hier >>

Douchewashand

douche washand

De Baby Shower Glove geeft meer grip op je kindje tijdens het douchen. De Baby Shower Glove is een speciale handschoen/washand die je onderarm grotendeels bedekt. Zodra de washand nat wordt, plakt de speciale badstof van de handschoen aan je arm en wordt je hele onderarm stroef. De douchewashand is hier te koop.

Kraamcadeaus van 15-30 euro

Gipsafdruk baby

Vereeuwig de unieke hand- en voetafdrukken van elke baby met deze fotolijst van Tikiboe! Deze fotolijst is een must-have voor ouders van een pasgeboren kindje.

Speendoekje

dappermaentje speendoekje kraamcadeau

Dit zachte speendoekje in de vorm van een maantje in teddystof maak je vast aan baby’s speentje, zodat de speen minder snel kwijt raakt. Het maantje is ook meteen een heerlijk knuffeldoekje voor de kleine. Het doekje is handgemaakt en hier te koop.

Mijlpaaldeken

De Awemoz mijlpaaldeken is ideaal om de groei van jouw baby elke maand te volgen en vast te leggen. De deken zorgt voor een perfecte manier om de groei van je baby te fotograferen en is de unieke herinnering aan de groei van jouw kind.

Zachte figuurtjes bosdieren

lilliputiens activititeiten set bos

Vier lieve, zachte figuurtjes in diverse vormen, kleuren en materialen om kleintjes te verwennen met leuke ontdekkingen en verrassingen. Deze set rammelaars van Lilliputiens bestaat uit 4 bosdiertjes: een wolf, een vos, een konijn en een beer. Welke vindt jouw kleintje het leukst? De set is hier te koop.

Kraamcadeaus van 30 euro en meer

Omslagdoek

omslagdoek Koeka

Omslagdoeken heb je nooit genoeg. Een omslagdoek of wikkeldeken is een heerlijk product om je kleine kindje in de wikkelen. Je kunt de wikkeldeken gebruiken in huis om je kindje lekker in vast te houden maar hij is ook geschikt voor in de box of na het badderen. Koeka heeft hele fijne omslagdoeken met een schattig mutsje waarmee je het hoofdje lekker warm houdt en er mee kunt afdrogen. De Koeka wikkeldekens zijn verkrijgbaar in verschillende stofsoorten en kleuren. Kies hier jouw favoriet.

  • In onze Nieuw Leven App vind je een onderdeel ‘Speciaal voor jou‘. Hier ontdek je kortingen, aanbiedingen en acties van onze partners, waaronder Koeka. Koeka geeft 15% korting aan Naviva cliënten via de Nieuw Leven app.

Babymobiel

Jean’s goods vilte babymobiel met maan en sterren heeft prachtige naturel kleurtjes is past bij ieder interieur. Het vilt is zacht en van hoge kwaliteit. De babymobiel bestaat uit zacht duurzaam materiaal.

MrStarsky sterrenhemelposter

Wist je dat de sterrenhemel die je ziet altijd anders is? De plek waarvandaan je kijkt, de datum en het tijdstip bepalen wat je ziet. Dat is op elke plaats en op elk moment uniek. Daarom is een poster met de stand van de sterren bij de geboorte van een kindje zo’n prachtig cadeau. Zelfs als een kindje één jaar wordt is dit nog een mooi en uniek cadeau.

  • In onze Nieuw Leven App vind je een onderdeel ‘Speciaal voor jou‘. Hier ontdek je kortingen, aanbiedingen en acties van onze partners, waaronder MrStarsky. MrStarsky geeft 15% korting aan Naviva cliënten via de Nieuw Leven app.Jollein voetenzak buggy/ kinderwagen

Voetenzak

Houd jouw kind lekker warm met deze Jollein voetenzak voor de buggy/wandelwagen. Een echte musthave voor de koude winterdagen!  De voetenzak is waterafstotend zodat je kindje lekker warm en droog zit!  De Jollein voetenzak is hier te koop.

  • In onze Nieuw Leven App vind je een onderdeel ‘Speciaal voor jou‘. Hier ontdek je kortingen, aanbiedingen en acties van onze partners, waaronder Jollein. Jollein geeft 10% korting aan Naviva cliënten via de Nieuw Leven app.

Little Dutch speelkleed Little Farm

speelkleed

Zoveel te zien, te voelen en te horen. Elke dag is een nieuw avontuur met dit Little Dutch speelkleed uit de Little Farm collectie. Het groene kleed heeft twee grote bogen waar 5 verschillende knuffeltjes aan hangen. De kip, koe, schaap, bloem en schuur helpen kleintjes bij het ontwikkelen van sensorische vaardigheden en stimuleren de hand-oogcoördinatie. Het speelkleed is hier te koop.