Samenwerking Naviva en 24Baby

Vanaf eind 2018 werkt Naviva Kraamzorg samen met 24Baby. De reden voor deze samenwerking is dat wij achter dezelfde principes staan omtrent kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij leveren redactionele en gesponsorde bijdragen aan de grootste website voor aanstaande en kersverse ouders. Op 24Baby.nl krijg je de juiste informatie op een aansprekende manier. Naviva is blij een bijdrage te kunnen leveren aan dit platform.

Wat kun je van ons verwachten

24Baby plaatst instructiefilmpjes van Naviva. Ook deelt 24Baby content van Naviva over onderwerpen die gerelateerd zijn aan kraamzorg. Wanneer kies je voor kraamzorg, wat houdt kraamzorg in, informatie rondom uren en kosten kraamzorg en relevante informatie rondom je zwangerschap.

Over 24Baby

24Baby is de grootste website op het gebied van zwangerschap en baby’s. Als onafhankelijke informatiebron streeft de site ernaar om (aanstaande) ouders van volledige en betrouwbare informatie te voorzien. Zo wil 24Baby.nl een bijdrage leveren aan gezonde zwangerschappen, gelukkige baby’s en zelfverzekerde ouders. In 2015, 2016 en 2017 werd 24Baby.nl verkozen tot Website van het Jaar in de categorie Gezondheid.

Naviva heeft met veel bekende merken een leuke samenwerking. Bekijk alle samenwerkingen op de pagina hierover.