Kraamzorg Lansingerland

Welkom op de website van Naviva Kraamzorg Lansingerland. Ben je op zoek naar kraamzorg? Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Met de komst van een kleine komt er veel op je af. Je beleeft mooie maar ook spannende momenten. Je wilt dat alles rondom je zwangerschap, bevalling en kraamtijd goed geregeld is. Naviva Kraamzorg Lansingerland biedt je daarom een aantal zekerheden, waarvan jij op aankunt.

Wat doet de kraamverzorgende van Naviva?

De kraamverzorgenden van Naviva Kraamzorg Lansingerland zijn zeer gedreven, betrokken en gediplomeerde professionals. Jaarlijks krijgen zij bijscholing volgens de nieuwste inzichten, waardoor haar kennis over pasgeborenen altijd up-to-date is. Al onze kraamverzorgenden staan geregistreerd bij het Kenniscentrum Kraamzorg. Ben je benieuwd wat de kraamverzorgende gaat doen tijdens jouw kraamtijd? Dit zijn de meest voorkomende werkzaamheden.

Je kraamverzorgende:

  • monitort jouw gezondheid en die van je baby;
  • houdt in de gaten of het goed gaat met de voeding van je baby;
  • leert je hoe je je kindje verzorgt;
  • houdt de kraamkamer, babykamer en het sanitair hygiënisch schoon;
  • houdt het huishouden bij en zorgt voor het hele gezin;
  • laat je kennismaken met draaiend verzorgenDunstan Babytaal en Babymassage
Onze kraamverzorgende staat voor je klaar, om jou én je kleintje de beste start te geven!

Uren, kosten en verzekering

Kraamzorg is noodzakelijke zorg. De kosten hiervan worden door de basisverzekering gedekt. Kraamzorg van Naviva wordt door alle zorgverzekeraars in Nederland vergoed. Wel betaal je een eigen bijdrage per uur. In 2023 is dat €4,80 per uur. Ben je aanvullend verzekerd? Dan krijg je de eigen bijdrage (deels) vergoed. Je zorgverzekeraar kan je daar meer over vertellen. Lees verder over het aantal uren kraamzorg?

Kraamzorg in jouw buurt

Je kraamverzorgende komt uit jouw directe omgeving en weet de weg, naar jouw huis, maar ook naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis meteen te vinden. Bovendien werkt ze samen met je verloskundige en kan ze direct contact opnemen met haar als dat nodig is. Lees meer over de voordelen van buurtgericht werken.

We leveren ook kraamzorg in Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk. Wil je weten of we ook bij jou in de buurt kraamzorg leveren? Doe dan onderstaand onze postcodecheck!

Aanmelden voor kraamzorg van Naviva

Wil je je aanmelden voor kraamzorg van Naviva? Dit gaat eenvoudig en snel middels ons aanmeldformulier.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar via 088 – 7777 666 of klantenservice@naviva.nl. Voor spoed- en noodgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar op dit nummer. Met Naviva Kraamzorg ben je verzekerd van een fijne en ontspannen start met je baby!