Korting op een 3D/4D echo bij Baby Glimpse

Als cliënt van Naviva Kraamzorg ontvang je 20% korting op een 3D/4D echo bij Baby Glimpse. Elke vrouw ondergaat een aantal echo’s tijdens haar zwangerschap. De eerste om vast te stellen dat je zwanger bent. De 20-wekenecho om te kijken hoe je kindje zich ontwikkelt. En vaak nog een liggingsecho verderop in je zwangerschap om te zien of je kindje goed ligt voor de bevalling. Dit zijn de medische echo’s. Maar we kennen ook pretecho’s: een mooie manier om uitgebreid je kindje te kunnen zien.

Echo's

Echo is een afkorting van echoscopie. Een apparaat dat gebruikmaakt van hoogfrequente geluiden om het kindje in je buik zichtbaar te maken. Dit is onschadelijk voor jouw gezondheid en die van je kindje. Voor de vroegste echo’s wordt soms gebruik gemaakt van een inwendig apparaat. Latere echo’s worden uitwendig gemaakt.

Baby Glimpse

Bij Baby Glimpse kun je vanaf de 6e week van je zwangerschap al terecht. Met een vroege echo zie je dat je echt zwanger bent. Vanaf 8 weken zwangerschap levert dit het duidelijkste beeld op en kun je het hartje al zien kloppen. Vanaf 12 weken zwangerschap kun je deze vroege echo ook in een prachtige 3D pretecho nemen. De praktijk is gevestigd in Diemen, regio Amsterdam en is goed bereikbaar. Wil je meer weten over Baby Glimpse neem dan een kijkje op hun website.

Jacqueline van Baby Glimse tijdens het maken van een pretecho

Blauw of roze?

Kun je niet langer wachten en wil je zo vroeg mogelijk weten of je in verwachting bent van een jongen of meisje? Dan is een geslachtsbepalende echo echt iets voor jou. Vanaf 14 weken zwangerschap kun je zo’n echo laten maken.

Korting voor Naviva-klanten

Baby Glimpse biedt je een aantal verschillende pretecho’s. Welke pretecho je ook kiest, als cliënt van Naviva krijg je altijd 20% korting. Laat aan de balie je inschrijfbevestiging voor kraamzorg van Naviva zien en je krijgt de korting. Dat is makkelijk!

Contact

Heb je nog vragen of wil je meer weten, zoek dan contact met ons! Wil je je aanmelden voor kraamzorg van Naviva, vul dan ons aanmeldformulier in of klik op onderstaande banner.