Samenwerking Naviva en Newborn Musthaves

Vanaf 2019 werkt Naviva Kraamzorg samen met Newborn Musthaves. Deze webshop blinkt uit in hippe multifunctionele producten voor moeder en kind: van exclusieve zwangerschapskleding, babykleding en verzorgingsartikelen tot houten speelgoed en babykamerdecoratie. Met Bae the Label en Legoe Heritage heeft Newborn Musthaves twee exclusieve Australische zwangerschapskledingmerken in haar assortiment. De collectie van Newborn Musthaves bestaat uit duurzame, kwalitatieve, veilige producten en accessoires in mooie, zachte kleuren zodat het past in elk (modern) interieur. Door de samenwerking profiteren cliënten van Naviva van aantrekkelijke kortingen én leuke acties!

Over Newborn Musthaves

De webshop van Newborn Musthaves wordt gerund door Judith, Kristel en Maarten de Winkel. Sinds de geboorte van Judith’s  zoontje zes jaar geleden, ontwikkelde zij een liefde voor multifunctionele en mooie basic babyproducten die nét even anders zijn. Deze combinatie bleek niet veel voor handen en daarom werd er zelf gecreëerd én gezocht naar trends vanuit met name Scandinavië en Australië. Zo werd in 2014 de webshop ‘geboren’ en is deze de afgelopen 5 jaar met meer dan 1.000 verschillende stijlvolle musthaves voor je baby gevuld.

Omdat Newborn Musthaves altijd op zoek is naar vernieuwing, wisselt het assortiment regelmatig en breidt de verzameling van unieke musthaves zich maandelijks uit. Zo is de webshop in 2018 uitgebreid met de meest prachtige zwangerschapskleding!

Door de explosieve groei van de afgelopen jaren helpen de broer van Judith (Maarten) en haar schoonzusje (Kristel) sinds 2018 actief mee. Nu is het een klein familiebedrijfje, waar met ontzettend veel plezier, hard gewerkt wordt om de droom om een eigen winkel te openen, te kunnen realiseren.

Basic en mooi

Alle artikelen van Newborn Musthaves zijn uitgevoerd in mooie materialen en zachte kleuren. De kleurstelling is basic, zoals beige, zwart, wit en grijs en met blauwe of roze accenten. Dit past precies in het advies dat Naviva geeft. Met een rustige inrichting van de ruimtes waar de baby zich begeeft, voorkom je een teveel aan prikkels. Dit kan het slaapgedrag van je baby zelfs verbeteren!

Speciaal voor jou

Voor elke gelegenheid is er wel een unieke musthave te vinden in de webshop waarvan je hart een sprongetje van maakt. Je eigen zwangerschap, een babyshower of een kraamvisite; je order wordt altijd mooi voor je ingepakt. Leuk om weg te geven, maar ook om zelf te krijgen! Zo kijk je nóg meer uit naar je nieuwe musthave.

Korting voor cliënten van Naviva

Ben je cliënt van Naviva en ben je op zoek naar leuke hippe items voor jou en je newborn? Kijk dan eens op de website! Bij gebruik van de actiecode NAVIVA19 ontvang je tevens 10% korting op de aanschaf van zwangerschapskleding, hoe tof is dat?!

Lees meer over samenwerkingen die Naviva heeft met leuke merken.