Fiona

Datum : 27 maart 2018
Plaats : Olst-Wijhe
Functie : Kraamverzorgende en Partusassistent (40)

Mijn naam is Fiona Groot Koerkamp en met veel enthousiasme en liefde werk ik als kraamverzorgende  en partusassistent bij Naviva Kraamzorg. Vanwege mijn vooropleiding kon ik een verkorte opleiding tot kraamverzorgende volgen. En ook na al die jaren vind ik mijn beroep het mooiste van de wereld.

Als kers op de taart ben ik naast kraamverzorgende ook partusassistent. Ik assisteer de verloskundige bij de bevalling thuis of in het ziekenhuis. Als ik dienst heb en mijn telefoon gaat, komt er een stoot adrenaline vrij. Binnen een paar tellen zit ik in de auto en ga op weg. Elke keer weer blijft het bijzonder om bij een bevalling te zijn. Om de verloskundige te helpen en de zwangere te ondersteunen. Als de bevalling achter de rug is en alles is opgeruimd, geniet ik van zo’n pasgeboren hummeltje in de armen van haar of zijn trotse ouders.

Naviva Kraamzorg is een fijne, betrokken kraamzorgorganisatie. We zijn een grote club, maar omdat we werken met regionale teams voelt het toch klein en vertrouwd. Het is fijn dat Naviva openstaat voor nieuwe ontwikkelingen. Je merkt aan alles dat Naviva het beste wil voor haar cliënten en medewerkers. Kortom, ik doe dit dankbare werk met enorm veel plezier!

Onze kraamverzorgende van Naviva met liefde aan het werk