Arbeidsvoorwaarden

Een tevreden medewerker zorgt voor een tevreden klant. Daarom is het voor Naviva Kraamzorg erg belangrijk dat onze medewerkers het naar hun zin hebben. Wij bieden onze medewerkers een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden en extra’s. Daarnaast mag je van Naviva alle ondersteuning verwachten, zodat jij je werk met plezier kunt doen.

De Basis

Naviva volgt de CAO Kraamzorg. Daarnaast zijn alle medewerkers opgenomen in Pensioenfonds Zorg & Welzijn.  Dit samen verstaan wij onder de primaire arbeidsvoorwaarden.

  • Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform CAO Kraamzorg
  • Opname in Pensioenfonds Zorg & Welzijn.

CAO Kraamzorg

In de CAO Kraamzorg zijn regels vastgelegd over jouw arbeidsvoorwaarden. Naviva Kraamzorg neemt de CAO Kraamzorg heel serieus. Een grote afdeling HRM zorgt ervoor dat alles zo goed mogelijk voor jou is geregeld. Daardoor sta je echt niet langer, dan dat volgens CAO mag, op wacht en krijg je snel antwoord op al je vragen. Ook doen we graag net even iets meer dan nodig is volgens de CAO Kraamzorg. Zo krijg je van ons een nog uitgebreider scholingsaanbod dan vereist. We zijn immers niet voor niets koploper in de zorg! Kijk gerust eens naar de CAO Kraamzorg.

Onze extra’s

Naviva biedt graag meer dan alleen goede kraamzorg. En we bieden onze medewerkers graag meer dan alleen goede primaire arbeidsvoorwaarden. Onze extra’s:

  • Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden: voor het financieren van een fiets, laptop of navigatiesysteem, maar ook te gebruiken voor je abonnement van de sportschool of een extra uniform
  • Collectieve korting op je zorg- en autoverzekering
  • De 8 werkoverleggen per jaar met je team krijg je betaald
  • iPad, telefoon, uniform en werkmaterialen van de zaak
  • Een royaal aanbod van scholingen en themabijeenkomsten.

Inwerkprogramma

We willen graag dat je als nieuwe collega met een fijn en zeker gevoel aan de slag gaat bij Naviva. Daarom bieden we een uitgebreid inwerkprogramma aan, afgestemd op jouw voorkennis en ervaring. Tijdens en na je inwerkperiode kun je altijd terecht voor hulp en advies. Bij je directe collega’s, je manager, de praktijkopleiders of onze lactatiekundigen. Elk kwartaal organiseren we bovendien een leuke en gezellige bijeenkomst voor alle pas gestarte collega’s.

Gezond blijven werken

Een goede balans tussen werk en vrije tijd is belangrijk. We bieden je daarom graag het contract dat het best bij jouw situatie past. Met onze buurtgerichte aanpak en strakke planning, zijn wachttijd en reistijd in elk geval zeer beperkt. ‘Naviva Gezond’ is een intern programma rond mentale en fysieke gezondheid. Vanuit ‘Naviva Gezond’ organiseren we uiteenlopende activiteiten die jou helpen gezond(er) te leven en te werken.

Scholing en doorgroeimogelijkheden

Naviva geeft alle medewerkers de kans om te groeien en te bloeien. Op professioneel en op persoonlijk vlak. We bieden een uitgebreid scholingsprogramma. Met verplichte scholingen en veel trainingen en opleidingen die passen bij jouw interesses. Leren en blijven leren, is ons motto. Ook in de verschillende teamrollen kun je je verder ontwikkelen. Binnen Naviva zijn ook volop mogelijkheden om door te groeien in een andere functie.

Lees hier verder wat werken bij Naviva zo bijzonder maakt.