Arbeidsvoorwaarden

Een tevreden medewerker zorgt voor een tevreden klant. Daarom is het voor Naviva Kraamzorg erg belangrijk dat onze medewerkers het naar hun zin hebben. Wij bieden onze medewerkers een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden en extra’s. Daarnaast mag je van Naviva alle ondersteuning verwachten, zodat jij je werk met plezier kunt doen.

De basis

Naviva volgt de CAO Kraamzorg. Alle medewerkers zijn opgenomen in Pensioenfonds Zorg & Welzijn. Daarnaast kennen wij een reiskostenvergoeding.

  • Salariëring conform CAO Kraamzorg
  • Opname in Pensioenfonds Zorg & Welzijn
  • Reiskostenvergoeding

Onze extra’s

Naviva biedt graag meer dan alleen goede kraamzorg. Daarom bieden wij onze medewerkers ook graag meer dan alleen goede primaire arbeidsvoorwaarden. Onze extra’s:

  • iPad, telefoon, uniform en werkmaterialen van de zaak
  • Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden: voor het financieren van een fiets, laptop of navigatiesysteem, maar ook te gebruiken voor je abonnement van de sportschool of een extra uniform
  • Collectieve korting op je zorg- en autoverzekering
  • De 8 werkoverleggen per jaar met je team krijg je betaald
  • Verplichte scholingen krijg je betaald
  • Een royaal aanbod van scholingen en themabijeenkomsten

Inwerkprogramma

Als nieuwe collega bij Naviva willen we graag dat je met een fijn en zeker gevoel aan de slag gaat. Natuurlijk willen we er op kunnen rekenen dat jouw werk aan onze kwaliteitseisen voldoet. Daarom bieden we een uitgebreid inwerkprogramma aan, afgestemd op jouw voorkennis en ervaring. Tijdens en na je inwerkperiode, kun je altijd terecht voor hulp en advies. Bij je directe collega’s, je manager, de praktijkopleiders of onze lactatiekundigen. Elk kwartaal organiseren we bovendien een leuke en gezellige bijeenkomst voor alle pas gestarte collega’s.

Gezond blijven werken

Een goede balans tussen werk en vrije tijd is belangrijk. We bieden je daarom graag het contract dat het best bij jouw situatie past. Met onze buurtgerichte aanpak en strakke planning, zijn wachttijd en reistijd zeer beperkt. ‘Naviva Gezond’ is een intern programma rond mentale en fysieke gezondheid. Vanuit ‘Naviva Gezond’ organiseren we uiteenlopende activiteiten die jou helpen gezond(er) te leven en te werken.

Groeien en bloeien

Naviva geeft alle medewerkers graag de kans om te groeien en te bloeien. Op professioneel en op persoonlijk vlak. We bieden een uitgebreid scholingsprogramma. Met verplichte scholingen en veel trainingen en opleidingen die passen bij jouw interesses. Leren en blijven leren, is ons motto. Ook in de verschillende teamrollen kun je je verder ontwikkelen. Binnen Naviva zijn ook volop mogelijkheden om door te groeien in een andere functie.