Veelgestelde vragen

Hieronder tref je een aantal veel gestelde vragen en antwoorden aan over werken en leren bij Naviva Kraamzorg. Staat jouw vraag er niet bij of is het toch niet duidelijk? Mail dan met hrm@naviva.nl. We helpen je graag!

Waar vind ik jullie vacatures?

Een actueel overzicht van alle vacatures binnen Naviva Kraamzorg vind je hier.

Kan ik een open sollicitatie sturen?

Ja, dat kan! Klik hier om een open sollicitatie in te zenden. Wij zijn door ons hele werkgebied altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Staat er in jouw plaats of regio geen vacature open? Dan maken we alsnog graag kennis met je. Past het aantal uren uit een vacature niet bij je? Laat ons weten wat jou wel een geschikt aantal uren lijkt.

Ik heb gesolliciteerd. Wat kan ik verwachten?

Je krijgt zo spoedig mogelijk een ontvangstbevestiging. Als je aan de voorwaarden uit de vacature voldoet, volgt een eerste kennismakingsgesprek. Vaak per telefoon of Skype. Als dat van beide kanten bevalt, maken we een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Voor de meeste functies binnen Naviva maak je online een assessment. Zo krijgen jij en wij een mooi beeld van jouw vaardigheden. Na een goed verlopen eerste gesprek en assessment, volgt een afrondend gesprek en gaan we dieper in op elkaars wensen en verwachtingen.

Wat ga ik verdienen?

Naviva Kraamzorg volgt de cao Kraamzorg. Je vindt de meest actuele versie hieronder. In principe vind je in de vacaturetekst de fwg-schaal. De indeling in de schaal (periodiek) is afhankelijk van jouw ervaring, vaardigheden en onderwerp van gesprek tijdens de contractonderhandelingen.

Op welke secundaire arbeidsvoorwaarden mag ik rekenen?

We kennen binnen Naviva een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Reiskosten en in sommige gevallen reistijd worden vergoed. Via onze collectieve verzekeringen kun je jou en je gezinsleden extra voordelig laten verzekeren. We kennen een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, waarmee je bijvoorbeeld een fiets, tablet of abonnement op de sportschool kunt financieren. Alle verplichte scholingen worden door Naviva betaald, net als 8 werkoverleggen op jaarbasis. We hebben een levendige personeelsvereniging en elk team krijgt een leuke vergoeding om jaarlijks een uitje mee te vergoeden.

Ik durf de stap nog niet te zetten…wat nu?

Geen nood. We begrijpen heel goed dat het best spannend kan zijn om een andere werkgever te zoeken. Zeker als je al een lange tijd bij dezelfde werkgever in dienst bent. Laten we daarom voordat je officieel solliciteert vrijblijvend bellen of mailen. We vertellen je graag wat je van Naviva kunt verwachten en op welke zekerheden je bij ons kunt rekenen. Natuurlijk zijn we erg benieuwd wat jij van ons verwacht en wat Naviva kan doen om aan jouw wensen te voldoen. Uiteraard behandelen we sollicitaties en kennismakingsgesprekken 100% vertrouwelijk.

Staat jouw vraag er niet bij of wil je kennismaken?

Heb je nog een vraag?  Of ben je geïnteresseerd geraakt en wil je bij Naviva aan de slag? Laten we dan kennismaken! We komen graag met je in gesprek en vertellen je alles over werken bij Naviva en de mogelijkheden die wij je kunnen bieden.  Bel met ons op 088-7777644 (keuze 2), stuur een Whatsapp naar Recruitment op 06-13584438 of stuur een mail naar onze HRM afdeling via werken@naviva.nl. We zien en horen je graag!