Kantoorfuncties Naviva

Vanaf de oprichting in 2007 staat het kantoor van Naviva in Deventer. Aan ons pand aan de Keulenstraat zijn alle ondersteunende afdelingen en diensten gevestigd. Op deze pagina lees je meer over de kantoorfuncties bij Naviva.

Klantenservice

Medewerkers van de klantenservice zijn vaak de eerste kennismaking met Naviva. Zij handelen alle binnenkomende vragen per mail en telefoon af. De klantenservice verwerkt de aanmelding van nieuwe cliënten. Ook plant zij de huisbezoeken en telefonische intakes in.

Planning

De planning is misschien wel de belangrijkste afdeling van Naviva. Zodra een (aanstaande) geboorte wordt gemeld, zorgt de planning ervoor dat een kraamverzorgende van Naviva komt. Om te assisteren bij een bevalling, een eerste opvang te doen en of wanneer de kraamweek start.

Ondersteunende diensten

Op ons kantoor vind je ook meerdere ondersteunende afdelingen. Zoals de backoffice voor facturatie en salarisadministratie. Maar ook de afdeling logistiek die onze kraamverzorgenden voorziet van werkmaterialen. Dan is er nog ons secretariaat voor alle meer zakelijke contacten. En daarnaast vind je de afdeling facilitaire zaken voor ICT, telefonie en applicatiebeheer.

Staf

De staf bestaat uit de afdelingen Control, Kwaliteit, HRM, Leren & Ontwikkelen en Marketing & Communicatie. Deze afdelingen ondersteunen en adviseren de organisatie om iedere cliënt de beste zorg te geven door deskundige medewerkers, die bevlogen en met plezier hun werk doen.

Regiomanagers

Onze kraamverzorgenden werken in zelfstandige teams. Eindverantwoordelijk voor het team is de regiomanager. Zij stuurt 100 tot 150 medewerkers aan. Op dit moment kennen wij 13 regiomanagers. Zij werken 1 – 2 dagen per week vanaf kantoor. De andere dagen zijn zij in hun eigen regio actief voor overleg met hun medewerkers, verloskundigen, ziekenhuizen en samenwerkingsverbanden (VSV, KSV, IGO).

Nynke Scheel en Claudia Kuijer

Management en directie

Naviva is onderdeel van het Zorg van de Zaak Netwerk. Walther Tibosch is netwerkdirecteur van Zorg van de Zaak en eindverantwoordelijk voor Naviva. Het dagelijks bestuur van Naviva wordt geleid door directeuren Claudia Kuijer en Nynke Scheel. Zij worden ondersteund door een managementteam. De OR en de Cliëntenraad adviseren management en directie.

Capelle a/d IJssel

Naviva heeft een tweede kantoor in Capelle a/d IJssel. Hier zijn de klantenservice en planning gevestigd voor cliënten uit Noord-Brabant en Zuid-Holland.