Waar vind ik jullie vacatures?

Bekijk het actuele vacatureoverzicht binnen Naviva Kraamzorg.

Met wie kan ik contact opnemen over werken bij Naviva?

Je kunt contact opnemen met onze recruiter Margot over solliciteren bij Naviva en je lopende sollicitatie via werken@naviva.nl

Wil je een inhoudelijk gesprek met een van onze regiomanagers? Bekijk dan hier hun contactgegevens en contacteer de regiomanager van jouw regio. Ze legt je graag uit wat ze voor jou kan betekenen.

Hoe word ik kraamverzorgende?

Wij zeggen wel eens ‘kraamverzorgende word je niet. Dat ben je.’ Daarmee bedoelen we dat je de passie moet hebben om dit werk met bevlogenheid en aandacht te doen. Maar daarnaast heb je ook de juiste papieren nodig. Om kraamverzorgende bij Naviva te worden heb je een van de volgende opleidingen nodig;

  • Een branche erkende opleiding Kraamzorg (BBL);
  • Een opleiding Verzorgende IG (niveau 3) met uitstroom kraamzorg

Als je al in de zorg werkt, kun je ook doorstromen in de kraamzorg. Met een Niveau 3 opleiding Verzorgende IG is het mogelijk om in zes maanden de verdieping Kraamzorg af te ronden. Je volgt dan een BBL-opleiding. Naviva biedt regelmatig opleidingen aan. Ook opleidingen waarbij je in ongeveer 15 maanden opgeleid wordt tot kraamverzorgende. Vraag ons naar de mogelijkheden of kijk bij vacatures of we op dit moment opleidingen aanbieden in jouw regio. Meer weten over opleiden?

Kan ik een open sollicitatie sturen?

Ja, dat kan! Klik hier om een open sollicitatie in te zenden. Wij zijn door ons hele werkgebied altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Staat er in jouw plaats of regio geen vacature open? Dan maken we alsnog graag kennis met je. Past het aantal uren uit een vacature niet bij je? Laat ons weten wat jou wel een geschikt aantal uren lijkt.

Ik heb gesolliciteerd. Wat kan ik verwachten?

Je krijgt zo spoedig mogelijk een ontvangstbevestiging. Als je aan de voorwaarden uit de vacature voldoet, volgt een eerste kennismakingsgesprek. Vaak per telefoon. Als dat van beide kanten bevalt, maken we een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Na een goed verlopen eerste gesprek, volgt een afrondend gesprek en gaan we dieper in op elkaars wensen en verwachtingen.

Wat ga ik verdienen?

Naviva Kraamzorg volgt de cao Kraamzorg. Je vindt de meest actuele versie hieronder. In principe vind je in de vacaturetekst de fwg-schaal. De indeling in de schaal (periodiek) is afhankelijk van jouw ervaring en vaardigheden en is onderwerp van gesprek tijdens de contractonderhandelingen.

Salaris:

  • 21 jaar en zorgachtergrond als verzorgende niveau 3 of herintreder: inschaling in FWG 35
  • 21 jaar en zorgachtergrond als Helpende €1.725 en na 1 maand FWG 20 aanloop o
  • 21 jaar zonder zorgachtergrond €1.725,00 (cao Wettelijk Minimum loon) en na 12 maanden € FWG 20 aanloop

Indien jonger dan 21 jaar hanteren we het cao leerling salaris: €1.435,67 (cao, leerling salaris) bij niet zorgopgeleiden en bij een reeds behaald zorgdiploma: €1.674,47 (cao, leerling salaris).

 

Op welke secundaire arbeidsvoorwaarden mag ik rekenen?

We kennen binnen Naviva een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Reiskosten en in sommige gevallen reistijd worden vergoed. Via onze collectieve verzekeringen kun je jou en je gezinsleden extra voordelig laten verzekeren. We kennen een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, waarmee je bijvoorbeeld een fiets, tablet of abonnement op de sportschool kunt financieren. Alle verplichte scholingen worden door Naviva betaald, net als acht werkoverleggen op jaarbasis. We hebben een levendige personeelsvereniging en elk team krijgt een leuke vergoeding om jaarlijks een uitje mee te vergoeden.

Ik durf de stap nog niet te zetten…wat nu?

Geen nood. We begrijpen heel goed dat het best spannend kan zijn om een andere werkgever te zoeken. Zeker als je al een lange tijd bij dezelfde werkgever in dienst bent. Laten we daarom voordat je officieel solliciteert vrijblijvend bellen of mailen. We vertellen je graag wat je van Naviva kunt verwachten en op welke zekerheden je bij ons kunt rekenen. Natuurlijk zijn we erg benieuwd wat jij van ons verwacht en wat Naviva kan doen om aan jouw wensen te voldoen. Uiteraard behandelen we sollicitaties en kennismakingsgesprekken 100% vertrouwelijk.

Staat jouw vraag er niet bij of wil je kennismaken?

Heb je nog een vraag?  Of ben je geïnteresseerd geraakt en wil je bij Naviva aan de slag? Laten we dan kennismaken! We komen graag met je in gesprek en vertellen je alles over werken bij Naviva en de mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Bel met ons op 06-13584438 of stuur een mail naar recruitment via werken@naviva.nl. We zien en horen je graag!