Welke leerwerktrajecten zijn er?

De beroepsbegeleidende leerweg (BBL) is een combinatie van leren en werken. Naviva betaalt je opleiding en je salaris.  Je gaat afwisselend naar school of werkt in de zorg. De schoolblokken bestaan uit een paar weken waarin je gemiddeld drie keer per week naar school gaat. Na een aantal schoolweken start je weer in de zorg waarin je al het geleerde in de praktijk kunt brengen en proeves kunt afronden. Binnen 13 maanden kun je in het bezit komen van het branche-erkende diploma kraamverzorgende, Na je diplomering kom je bij Naviva in dienst. Afhankelijk van je vooropleiding kun je daarnaast toegelaten worden tot de verkorte opleiding. Deze duurt ongeveer 6 maanden.

Baby Sem in goede handen van kraamverzorgende Sonja

Waarom een leerwerktraject bij Naviva?

Naviva is koploper in de kraamzorg. Wij beloven onze cliënten de beste start. Dat kan alleen met de allerbeste medewerkers. Daarom investeren wij veel in onze medewerkers. Met opleiding en scholing maar ook met zaken als een tablet om je werk makkelijker te maken. Ook hebben we leuke extra’s, omdat Naviva al haar medewerkers waardeert. Vanzelfsprekend bieden wij onze nieuwe collega’s alle denkbare hulp en ondersteuning tijdens en na een leerwerktraject. Naviva is er trots op dat wij in 2016 werden gekozen tot beste leerwerkbedrijf in de zorg.

Voor wie is een leerwerktraject bedoeld?

In principe voor iedereen! Natuurlijk voor jonge mensen die aan het begin van een loopbaan staan. Maar zeker ook voor wat oudere mensen. Misschien zijn je eigen kinderen nu wat groter, zodat jij tijd hebt om een nieuwe carrière te beginnen. Of zit je niet meer op je plek in je huidige baan en blijft het maar kriebelen… Je bent nooit te oud (of te jong!) om te leren wat Naviva betreft.

Heb jij het in je?

Het vak van kraamverzorgende is een prachtig vak. Maar het kan ook  heel uitdagend zijn. Je komt in een intensieve periode bij mensen thuis. De ene keer is er sprake van een roze wolk en gaat alles bijna vanzelf. De volgende keer kom je heftige problemen tegen. In alle gevallen kun jij daar mee omgaan. Als professional, maar ook als mens. Daarnaast is het belangrijk dat je flexibel bent qua tijd. Je werkt vaak acht dagen achter elkaar. Ook in de weekenden en tijdens de feestdagen. Dit beroep vraagt veel van je, maar je krijgt er heel veel voor terug.

Ons aanbod

Kijk hier  voor ons actuele vacature-overzicht. Als er opleidingen starten, vind je ze daar. Je leest daar ook aan welke voorwaarden je moet voldoen. Staat er momenteel niets tussen, maar ben je wel geïnteresseerd? Stuur dan een open sollicitatie. Wil je meer weten? Stuur dan een mail naar werken@naviva.nl.

Werken bij Naviva? Bekijk de video!