Werken als partusassistente

Naviva Kraamzorg belooft moeder en kind de veiligste start en daar hebben we jou bij nodig! Ben je gediplomeerd kraamverzorgende en toe aan een volgende stap? Dan is een baan als partusassistent echt iets voor jou! We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s in ons hele werkgebied. Bel, mail ons of solliciteer direct!

Specialist voor bevallingen

Als eerste kraamzorgorganisatie in Nederland werkt Naviva met partusassistenten. Dit zijn onze kraamverzorgenden die zich gespecialiseerd hebben in het assisteren rondom de bevalling. Thuis, in het ziekenhuis of in het geboortecentrum. Je kent de verloskundigen, het zieken- of geboortehuis op je duimpje en weet precies wat je moet doen, ook in acute situaties. In sommige gevallen verleen je daarnaast vroegtijdige inzet of doet een opvangzorg.

Werken als partusassistente

Werken op rooster

Een groot voordeel van een baan als partusassistent is dat je op rooster werkt. Je diensten worden ingepland wanneer het jou uitkomt. Deze functie is dus goed te combineren met het moederschap of een druk privéleven.

Echt goed geregeld dus!

Naviva wil dat haar medewerkers doen waar ze goed in zijn en waar ze plezier in hebben. Bij ons is alles daarom goed geregeld. Je krijgt werkmaterialen, uniformen, een telefoon en tablet van de zaak. Verplichte scholingen en alle werkoverleggen worden betaald. Je kunt altijd terugvallen op de adviezen van onze lactatiekundigen en onze praktijkopleiders. We hebben een eigen personeelsmagazine, een levendige personeelsvereniging en gezellige teamuitjes en feesten. We kennen een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor de aanschaf van een fiets of een abonnement op de sportschool.

We maken gebruik van de nieuwste technieken en inzichten. Die houden jouw werk prettig en leuk. En onze zorg aan moeder, baby en kraamgezin nog beter. Als je bij Naviva werkt, dan ben je altijd op zoek naar het beste. Bevlogenheid, aandacht, zelfstandigheid, daadkracht en ambitieus zijn onze kernwaarden. Gun jij jezelf, je collega’s en je cliënten het beste? Loop dan met Naviva mee op kop.

Zelfstandig team

Naviva biedt je de voordelen van een grote, professionele organisatie. Maar toch voelt werken bij Naviva klein en persoonlijk. Je werkt namelijk met zo’n twaalf collega’s samen in een zelfstandig team. Jullie vergaderen acht keer per jaar (betaald!) en zijn samen verantwoordelijk voor veel zaken in jullie regio. Binnen het team zijn verschillende rollen te verdelen. Dit biedt jou de kans om je te verdiepen: in ict, pr of leren en ontwikkelen.

Collega's laten zien wat het werken bij Naviva zo bijzonder maakt!

Openstaande vacatures

Bekijk onze partus vacatures

Laten we kennismaken!

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je bij Naviva aan de slag? Laten we dan kennismaken! We komen graag met je in gesprek en vertellen je alles over werken bij Naviva en de mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Stuur je online sollicitatie naar ons toe! Nog vragen? Bel dan met ons op 06-13584438 of stuur een mail naar onze HRM afdeling via werken@naviva.nl. We zien en horen je graag!