Stichting Babyspullen

Naviva Kraamzorg draagt Stichting Babyspullen een warm hart toe! Steun jij deze stichting ook? Hieronder lees je wat zij doen en hoe jij kunt helpen.

Babystartpakketten

Stichting Babyspullen verzamelt nieuwe en gebruikte babyspullen en maakt daar startpakketten van. Daar zitten bijvoorbeeld kleertjes en verzorgingsproducten in. De babystartpakketten worden gratis verstrekt via verloskundigen, hulpverleners en kraamzorgorganisaties aan (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben. In Nederland groeit 1 op de 9 kinderen op in armoede. Naviva vindt dat ieder kind recht heeft op een goede start. Daarom ondersteunen wij de Stichting Babyspullen.

Help je mee?

Babykleding en kraammateriaal die je zelf niet (meer) nodig hebt, verzamelen wij op ons kantoor in Vlaardingen. Wij sorteren de kleding en zorgen ervoor dat het wordt aangeleverd bij de Stichting. Ongebruikte kraammaterialen doneren wij aan Stichting Baby Hope, die moeders in arme landen ondersteunen.

Wat is nodig?

Op het verlanglijstje van Stichting Babyspullen vind je precies terug waar behoefte aan is. Helaas heeft de stichting niet de mogelijkheden om grotere spullen zoals autostoeltjes, boxen en wiegen op te slaan.

Meer weten?

Kijk op www.stichtingbabyspullen.nl en www.stichtingbabyhope.org voor meer informatie.