Kraamzorg Breda

Ben je zwanger en ben je op zoek naar kraamzorg in Breda? Van harte gefeliciteerd met dit grote nieuws en welkom bij Naviva Kraamzorg Breda! Een bijzondere tijd komt eraan: je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Je verwacht van ons professionele zorg met persoonlijke aandacht. Een kraamverzorgende die er voor jou, je kindje en jullie gezin is. Op een ontspannen manier, waar jij je goed bij voelt. Daarom staat Naviva Kraamzorg in Breda graag voor je klaar.

Wat doet Naviva in Breda?

De kraamverzorgende van Naviva Kraamzorg is er voor jou, je kindje en jullie gezin. Ze assisteert je verloskundige tijdens de bevalling en ondersteunt jullie thuis in de kraamweek. Op de eerste plaats zorgt ze ervoor dat het goed met jou en je kindje gaat. Ze geeft voorlichting en advies, zodat je aan het eind van de kraamtijd zelfstandig en zeker van jezelf voor je kindje kunt zorgen.

Aanmelden

Jouw wensen staan centraal bij Naviva

Je kraamweek is een van de meest bijzondere momenten in je leven. Naviva Kraamzorg Breda wil dat je aan deze periode een warme herinnering overhoudt. Daarom staan jouw wensen voor je kraamweek bij ons centraal. Tijdens het intakegesprek maken we nader kennis met elkaar. Op basis van jouw wensen en persoonlijke situatie maken we de ideale match met een van onze medewerkers. Respect voor jouw wensen en kraamzorg die bij jou past: daar staan wij voor.

Altijd in de buurt

Naviva Kraamzorg werkt buurtgericht. Je kraamverzorgende komt zo veel mogelijk uit Breda en omgeving. Als het moet, kan ze snel bij je zijn. Bovendien kennen onze kraamverzorgende en jouw verloskundige elkaar goed en werken veel samen. Dat voelt vertrouwd en dichtbij.

Samenwerking in de geboortezorg

Naviva Kraamzorg werkt nauw samen met de verloskundigenpraktijken in Breda, zoals het Verloskundig Centrum, Ons Verloskundig Huis, Verloskundigenpraktijk Vita, Verloskundigenpraktijk de Ooievaar, Verloskundigenpraktijk Prinsenbeemden, Verloskundigenpraktijk Meander en Verloskundigenpraktijk Ienova.

Ook maakt Naviva Kraamzorg deel uit van Annature Geboortezorg. Binnen Annature Geboortezorg is alle zorg rond de zwangere centraal georganiseerd. Binnen Annature geboortezorg werken alle verloskundigenpraktijken en kraamzorgorganisaties in West-Brabant nauw samen met kinderartsen en gynaecologen binnen het Amphia Ziekenhuis.

Hoeveel uur kraamzorg krijg ik?

Het aantal uren kraamzorg dat je krijgt, hangt af van jouw situatie. Tijdens het kennismakingsgesprek vertelt onze intaker daar meer over. Verwacht je je eerste kindje? Dan komt onze intaker bij je thuis. Bij een tweede of volgend kindje is de kennismaking via beeldbellen. Op basis van de kennismaking wordt het aantal uren kraamzorg in overleg met jou bepaald. In principe krijg je het aantal uren kraamzorg verdeeld over acht dagen. Als het nodig is, kan het aantal uren kraamzorg in de kraamweek nog worden aangepast.

Aanmelden voor kraamzorg

Zodra je weet dat je zwanger bent, kun je je bij ons aanmelden voor kraamzorg in Breda. Ons advies is om dat tussen de 12e en 16e week van je zwangerschap te doen. Ook als je je door omstandigheden later aanmeldt, garanderen wij dat je kraamzorg krijgt. Aanmelden kan op de site of telefonisch via 088-7777666.