Wat doet je kraamverzorgende?

De kraamverzorgende van Naviva Kraamzorg biedt jullie de beste start. Ze assisteert de verloskundige tijdens je bevalling. In de kraamweek is ze bij jullie in huis in Den Haag. De gezondheid van jou en je kindje staan voorop. Ze geeft voorlichting en advies, zodat je aan het eind van de kraamtijd zeker van jezelf voor je kindje kunt zorgen. Natuurlijk staat ze ook voor jullie gezin klaar en zorgt voor een prettig thuis.

Kraamzorg van Naviva ontzorgt zodat jij van je kindje kan genieten

Deskundige kraamzorg

Naviva Kraamzorg werkt alleen met gediplomeerde kraamverzorgenden. Al onze kraamverzorgenden worden regelmatig getraind en bijgeschoold volgens de nieuwste inzichten. Jij wilt de beste en veiligste zorg voor jezelf en je kindje. Naviva Kraamzorg is er trots op dat onze kraamverzorgenden dit jullie altijd kunnen geven. Vanwege de grote deskundigheid van onze medewerkers in Den Haag wordt onze kraamzorg door alle zorgverzekeraars vergoed. Lees meer over het aantal uren, kosten en verzekering.

Aanmelden

Kennismakingsgesprek

In de 28e – 34e week van je zwangerschap hebben we een persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek beantwoorden we jouw vragen, bespreken we jouw wensen en wat je van Naviva Kraamzorg in Den Haag kunt verwachten. Wanneer je zwanger bent van je eerste baby komen we voor het kennismakingsgesprek bij je thuis. Bij een volgende zwangerschap is het afhankelijk van je zorgverzekering of we het kennismakingsgesprek telefonisch of bij je thuis komen voeren.

Samenwerkingspartners

Naviva Kraamzorg werkt nauw samen met de verloskundigenpraktijken in Den Haag, zoals Verloskundigenpraktijk Kortekaas/HeetkampVerloskundigenpraktijk Ypenburg, Anno Verloskundigenpraktijk, Verloskundigenpraktijk Rijswijk, Verloskundigenpraktijk De Vaart, Verloskundigenpraktijk Bronovo, Tria Verloskundigen, Ella Verloskundigen, Verloskundigenpraktijk OTIS, Tara Verloskundigen, Verloskundigenpraktijk Mundo Den Haag, en Eva Verloskundigen.

Wij zijn lid van de IGO Haga Juliana Geboortecentrum (Haga Ziekenhuis) waar moeder en kind centraal staan. We zijn ook lid van het VSV HMC Westeinde Ziekenhuis waar we jou en je partner in het ziekenhuis kunnen begeleiden bij de bevalling. Daarbij werken we in diverse samenwerkingsverbanden met andere hulpverleners zoals Centrum Jeugd & Gezin Den Haag, COA en GHOR Haaglanden.

Contact

Naviva Kraamzorg in Den Haag staat voor, tijdens en na je bevalling voor jullie klaar. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar via 088 – 7777 666 of via [email protected]. Voor spoed- en noodgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar op dit nummer. Met Naviva Kraamzorg in Den Haag ben je verzekerd van een fijne en ontspannen start met je baby!