Kraamzorg Rotterdam

Ben je zwanger? Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Naviva Kraamzorg Rotterdam biedt jou, je kindje en jullie gezin graag de beste start.Je zwangerschap, bevalling en kraamtijd zijn mooie, maar ook spannende momenten in je leven. Je wilt natuurlijk dat alle zaken goed geregeld zijn. Naviva Kraamzorg biedt je daarom een aantal zekerheden, waarvan jij op aankunt.

Bij ons kun je rekenen op:

  • Zorg met passie voor jou en je gezin
  • 24-uurs bereikbaarheid voor al je vragen
  • Een kraamverzorgende uit je buurt in Rotterdam
  • Medewerkers opgeleid volgens de nieuwste inzichten
Kraamzorg van Naviva ontzorgt zodat jij van je kindje kan genieten

Jouw wensen staan bij Naviva centraal

Je kraamweek is een van de meest bijzondere momenten in je leven. Naviva Kraamzorg Rotterdam wil dat je aan deze periode een warme herinnering overhoudt. Daarom staan jouw wensen voor je kraamweek bij ons centraal. Tijdens het intakegesprek maken we nader kennis met elkaar. Op basis van jouw wensen en persoonlijke situatie maken we de ideale match met een van onze medewerkers uit Rotterdam. Respect voor jouw wensen en kraamzorg die bij jou past: daar staan wij voor. Wil je reacties lezen van jonge ouders die kraamzorg ontvangen hebben van Naviva?

Samenwerking in de geboortezorg

Naviva Kraamzorg werkt in Rotterdam nauw samen met Verloskundigenpraktijk Zwanger & Zo, Praktijk voor Verloskunde & Echoscopie, Verloskundigenpraktijk Rotterdam Oost en Verloskundigenpraktijk aan de Schie. Ook leveren we bevallingsassistentie in het Sint Franciscus Gasthuis en Vlietland. Met het Erasmus MC, Maasstad Ziekenhuis en Ikazia Ziekenhuis werken we samen om de kwaliteit van de geboortezorg verder ter verbeteren in Rotterdam.

Contact

Naviva Kraamzorg Rotterdam staat voor, tijdens en na je bevalling voor jullie klaar. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar via 088 – 7777 666 of [email protected]. Voor spoed- en noodgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar op dit nummer. Met Naviva Kraamzorg in Rotterdam ben je verzekerd van een fijne en ontspannen start met je baby!

Aanmelden