Kraamzorg in Rotterdam die bij jou past!

Naviva Kraamzorg Rotterdam levert kraamzorg in een vorm die bij jou past. Tijdens het intake gesprek breng je samen met onze consulent jouw wensen in kaart. Wij willen dat je met een warm gevoel terug kijkt op deze bijzondere periode. Daarom maken we op basis van jouw wensen de beste match met een van onze kraamverzorgenden. Onze kraamverzorgenden zijn deskundig en verstaan hun vak als geen ander. Ze coachen jou om je zo zelfstandig mogelijk te maken. Jij en je partner ontvangen van ons informatie en advies vanaf inschrijving tot aan baby’s eerste jaar.

Meld je hier aan!

Wat kan je bij ons verwachten?

Een veilige start voor moeder en kind, is wat telt. De kraamverzorgende houdt de gezondheid van je kindje in de gaten. Natuurlijk heeft ze ook oog voor de rest van het gezin. Onze kraamverzorgende ziet er op toe dat het goed gaat met de voeding van je baby. Ze neemt de verzorging van je kindje op zich en leert jou hoe je dit zelf doet. Ook zorgt ze voor een schone kraam- en babykamer, toilet en badkamer. Ze biedt je een luisterend oor en adviseert je over verschillende onderwerpen.

Kraamverzorgenden van Naviva worden intern opgeleid tot babyexperts. Een babyexpert handelt vanuit de behoeften van het kind en gezin.

Onze Babyexpert doet dus alles wat je van een kraamverzorgende mag verwachten plus vele extra’s! Ze weet alles over de huid (van jou en je kindje), taalontwikking, voeding en natuurgerichte zorg. En ze leert je de huiltjes van je baby te herkennen en te interpreteren met Dunstan Babytaal. Ook leer je in de kraamweek je kindje masseren met onze speciale babymassage. Lees hier meer over onze Babyexperts.

Samenwerkingen in Rotterdam

Naviva Kraamzorg werkt in Rotterdam nauw samen met de volgende verloskundigenpraktijken.

Naviva werkt met kraamverzorgenden die speciaal zijn opgeleid om bevallingsassistentie te verlenen. Dit doen wij in het Sint Franciscus Gasthuis en Vlietland. Ook werkt Naviva samen met het Erasmus MC, Maasstad Ziekenhuis en Ikazia Ziekenhuis om de kwaliteit van de geboortezorg verder ter verbeteren in Rotterdam.

Vragen over kraamzorg van Naviva?

Wil jij je aanmelden voor onze kraamzorg in Rotterdam of heb je nog vragen? Onze medewerkers van de klantenservice staan voor je klaar. Voor, tijdens en na je bevalling kan je op ons rekenen. Neem voor vragen gerust contact op via 088 – 7777 666 of klantenservice@naviva.nl. Aanmelden kan telefonisch of via ons aanmeldformulier op onze website. Wij zijn op werkdagen van 08:30 tot 17:000 uur bereikbaar. Voor spoed- en noodgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar op dit nummer. Met Naviva Kraamzorg in Rotterdam ben je verzekerd van een fijne en ontspannen start met je baby!

Wij hebben intens genoten van al jouw liefde die je in ons gezin hebt gestopt, de wijze raad en de zorg.

Lees meer cliëntervaringen