Kraamzorg Dordrecht

In verwachting? Van harte gefeliciteerd! Een bijzondere tijd: je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Naviva Kraamzorg Dordrecht biedt jou, je kindje en jullie gezin graag de beste start. Voor, tijdens en na je bevalling staan wij voor je klaar. Met deskundige zorg en persoonlijke aandacht die bij jou past. Naviva maakt van jouw kraamweek een warme herinnering.

Wat doet Naviva Kraamzorg in Dordrecht?

De kraamverzorgende van Naviva Kraamzorg is er voor jou, je kindje en jullie gezin. Ze assisteert je verloskundige tijdens de bevalling en ondersteunt jullie thuis in de kraamweek. Op de eerste plaats zorgt ze ervoor dat het goed met jou en je kindje gaat. Ze geeft voorlichting en advies, zodat je aan het eind van de kraamtijd zelfstandig en zeker van jezelf voor je kindje kunt zorgen.

Jouw wensen staan voorop

Je kraamweek is een van de meest bijzondere momenten in je leven. Naviva Kraamzorg wil dat je aan deze periode een warme herinnering overhoudt. Daarom staan jouw wensen voor je kraamweek bij ons centraal. Tijdens het intakegesprek in de 28e-34e zwangerschapsweek maken we nader kennis met elkaar en bespreken we alvast wat voor jou belangrijk is. Zo kunnen we als het zover is de ideale match maken met jou en een van onze kraamverzorgenden.

Naviva Kraamzorg zorgt voor jou, je baby en jullie gezin

Altijd in de buurt

Naviva Kraamzorg werkt buurtgericht. Je kraamverzorgende komt zo veel mogelijk uit Dordrecht en omgeving. Als het moet, kan ze snel bij je zijn. Bovendien kennen onze kraamverzorgende en jouw verloskundige elkaar goed en werken veel samen. Dat voelt vertrouwd en dichtbij.

We staan voor je klaar

Naviva Kraamzorg in Dordrecht staat voor je klaar vanaf het moment dat je je aanmeldt voor onze kraamzorg. Na aanmelding krijg je toegang tot je eigen cliëntportaal met daarin een download naar ons online magazine ‘Hoe bevalt het’. Dit staat boordevol informatie en tips over je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Verder kun je ons altijd bellen voor vragen.

Contact Naviva Kraamzorg

Ben je op zoek naar de beste kraamzorg in Dordrecht? Meld je aan bij Naviva Kraamzorg.  Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Je kunt dit doen door te bellen naar 088 – 7777 666 of door een e-mail te sturen naar klantenservice@naviva.nl. Met Naviva Kraamzorg Dordrecht ben je verzekerd van een fijne, ontspannen kraamtijd die je nooit meer zal vergeten.

Meld je nu aan voor kraamzorg van Naviva