Kraamzorg Dordrecht

In verwachting? Van harte gefeliciteerd! Een bijzondere tijd: je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Naviva Kraamzorg Dordrecht biedt jou, je kindje en jullie gezin graag de beste start. Voor, tijdens en na je bevalling staan wij voor je klaar. Met deskundige zorg en persoonlijke aandacht die bij jou past. Naviva maakt van jouw kraamweek een warme herinnering.

Misschien ken je ons nog als Careyn Kraamzorg? Vanaf 1 oktober heten wij Naviva Kraamzorg. Met dezelfde deskundige en enthousiaste collega’s geven wij jou graag een onvergetelijke kraamweek.

Wat doet Naviva in Dordrecht?

De kraamverzorgende van Naviva Kraamzorg is er voor jou, je kindje en jullie gezin. Ze assisteert je verloskundige tijdens de bevalling en ondersteunt jullie thuis in de kraamweek. Op de eerste plaats zorgt ze ervoor dat het goed met jou en je kindje gaat. Ze geeft voorlichting en advies, zodat je aan het eind van de kraamtijd zelfstandig en zeker van jezelf voor je kindje kunt zorgen.

Jouw Wensen

Je kraamweek is een van de meest bijzondere momenten in je leven. Naviva Kraamzorg wil dat je aan deze periode een warme herinnering overhoudt. Daarom staan jouw wensen voor je kraamweek bij ons centraal. Tijdens het intakegesprek maken we nader kennis met elkaar. Op basis van jouw wensen en persoonlijke situatie maken we de ideale match met een van onze medewerkers. Respect voor jouw wensen en kraamzorg die bij jou past: daar staan wij voor.

De kraamverzorgende van Naviva vertelt aan het gezin wat zij in de kraamweek allemaal kunnen verwachten van haar

Altijd in de buurt

Naviva Kraamzorg werkt buurtgericht. Je kraamverzorgende komt zo veel mogelijk uit Dordrecht en omgeving. Als het moet, kan ze snel bij je zijn. Bovendien kennen onze kraamverzorgende en jouw verloskundige elkaar goed en werken veel samen. Dat voelt vertrouwd en dichtbij.

Kennismakingsgesprek

Meld je aan via onze website. Na aanmelding ontvang je ons bewaarmagazine. In de 28e – 32e week van je zwangerschap hebben we een persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek beantwoorden we jouw vragen, bespreken we jouw wensen en wat je van Naviva Kraamzorg kunt verwachten. Wanneer je zwanger bent van je eerste baby komen we voor het kennismakingsgesprek bij je thuis. Bij een volgende zwangerschap is het afhankelijk van je zorgverzekering of we het kennismakingsgesprek telefonisch of bij je thuis komen voeren.

Contact Naviva Kraamzorg

Ben je op zoek naar kraamzorg in Dordrecht? Bij Naviva Kraamzorg ontvang je professionele zorg en persoonlijke aandacht die jij en je baby verdienen. Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Je kunt dit doen door te bellen naar 088 – 7777 666 of door een e-mail te sturen naar info@naviva.nl. Met Naviva Kraamzorg Dordrecht ben je verzekerd van een fijne, ontspannen kraamtijd die je nooit meer zal vergeten.

Lees hier ervaringen van jonge ouders die kraamzorg van Naviva gehad hebben