Kraamzorg Halderberge

Ben je zwanger? Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Naviva Kraamzorg Halderberge biedt jou, je kindje en jullie gezin graag de beste start.Je zwangerschap, bevalling en kraamtijd zijn mooie, maar ook spannende momenten in je leven. Je wilt natuurlijk dat alle zaken goed geregeld zijn. Naviva Kraamzorg biedt je daarom een aantal zekerheden, waarvan jij op aankunt.

Bij ons kun je rekenen op:

  • Zorg met passie voor jou en je gezin
  • 24-uurs bereikbaarheid voor al je vragen
  • Een kraamverzorgende uit je buurt in Rotterdam
  • Medewerkers opgeleid volgens de nieuwste inzichten

Jouw wensen bij Naviva

Je kraamweek is een van de meest bijzondere momenten in je leven. Naviva Kraamzorg Halderberge wil dat je aan deze periode een warme herinnering overhoudt. Daarom staan jouw wensen voor je kraamweek bij ons centraal. Tijdens het intakegesprek maken we nader kennis met elkaar. Op basis van jouw wensen en persoonlijke situatie maken we de ideale match met een van onze medewerkers. Respect voor jouw wensen en kraamzorg die bij jou past: daar staan wij voor. Lees meer over onze babymassage, voor een ontspannen kraamtijd.

Aanmelden

Meld je meteen aan voor onze kraamzorg. Aanmelden gaat eenvoudig via ons aanmeldformulier op de website. Na je aanmelding ontvang je ons uitgebreide bewaarmagazine cadeau. Daarin vind je alle informatie nodig voor een goede voorbereiding op je bevalling en een fijne kraamtijd.

Contact Naviva Kraamzorg

Naviva Kraamzorg Halderberge staat voor, tijdens en na je bevalling voor jullie klaar. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar via 088 – 7777 666 of klantenservice@naviva.nl. Voor spoed- en noodgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar op dit nummer. Met Naviva Kraamzorg ben je verzekerd van een fijne en ontspannen start met je baby!