Kraamzorg Hilversum

Ben je zwanger en op zoek naar de beste kraamzorg? Allereerst gefeliciteerd met dit blije nieuws! Je zwangerschap, bevalling en kraamtijd zijn mooie, maar ook spannende momenten in je leven. Je wilt natuurlijk dat alle zaken goed geregeld zijn, daarvoor zijn wij er.  Welkom bij Naviva Kraamzorg in Hilversum!

Meld je hier aan!

Wat kan je van Naviva Kraamzorg verwachten?

In en rondom Hilversum staat een ervaren team voor je klaar om je een fijne en onbezorgde kraamtijd te geven. Onze kraamverzorgenden kennen de regio en de verloskundigen in jouw buurt. Wel zo prettig en vertrouwd. De kraamtijd is één grote ontdekking waarin jij en je baby elkaar steeds beter leren kennen. Onze kraamverzorgende is er voor jou en je kleintje en biedt de beste zorg. Zo controleert ze onder andere de temperatuur van je baby en houdt ze het gewicht van je baby in de gaten. Ze kijkt hoe jij je voelt en doet er alles aan om jou in alle rust te laten genieten en herstellen. Tijdens je kraamtijd staat persoonlijke aandacht centraal. Persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat jij je gewaardeerd en op je gemak voelt, zodat jij en je baby optimaal kunnen genieten van de kraamtijd.

De beste start voor jou en je kindje

Natuurlijk zijn we net als iedere andere kraamzorgorganisatie professioneel en deskundig. Maar daarnaast bieden we net even dat beetje extra waardoor je met een supergoed gevoel terugkijkt op je kraamweek en je je baby de best mogelijke start geeft. Zo laten we je, als dat mogelijk is, tijdens je kraamtijd kennis maken met babymassage (ultieme ontspanning en goed voor de hechting), Dunstan babytaal (je leert herkennen waarom je baby huilt) en een speciale verzorgingstechniek die onnodig huilgedrag helpt voorkomen. Deze techniek zorgt er ook voor dat je baby zich geborgen voelt in jouw armen. En dat schept vertrouwen. We besteden veel aandacht aan het bijscholen van onze kraamverzorgenden, zodat zij de beste zorg kunnen bieden volgens de laatste inzichten. Onze kraamverzorgenden mogen zich dan ook met recht baby-experts noemen.

Kraamzorg is noodzakelijke zorg en wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Naviva Kraamzorg heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Wil je meer weten over uren, kosten en de vergoeding van kraamzorg? Lees het hier. 

Aanmelden voor kraamzorg

Zodra je weet dat je zwanger bent, kan je je aanmelden voor kraamzorg. Naviva Kraamzorg raadt je aan dit tussen de 12e en 16e week van je zwangerschap te doen. Je kan je eenvoudig aanmelden via ons online aanmeldformulier. Heb je vragen of hulp nodig bij je aanmelding? Onze klantenservice staat op werkdagen van 08:30 tot 17:00 voor je klaar om je te helpen! Telefonisch via: 088 7777 666 of per mail: klantenservice@naviva.nl