Kraamzorg Schiedam

In verwachting? Van harte gefeliciteerd! Een bijzondere tijd: je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Naviva Kraamzorg Schiedam biedt jou, je kindje en jullie gezin graag de beste start. Voor, tijdens en na je bevalling staan wij voor je klaar. Met deskundige zorg en persoonlijke aandacht die bij jou past. Naviva maakt van jouw kraamweek een warme herinnering.

Zwanger in Schiedam?

Bij ons kun jij rekenen op:

  • Zorg met passie voor jou en je gezin
  • 24-uurs bereikbaarheid voor al je vragen
  • Een kraamverzorgende uit de buurt
  • Medewerkers opgeleid volgens de nieuwste inzichten

Wat doet je kraamverzorgende?

De kraamverzorgende van Naviva Kraamzorg biedt jullie de beste start. Ze assisteert de verloskundige tijdens je bevalling. In de kraamweek is ze bij jullie in huis in Schiedam. De gezondheid van jou en je kindje staan voorop. Ze geeft voorlichting en advies, zodat je aan het eind van de kraamtijd zeker van jezelf voor je kindje kunt zorgen. Natuurlijk staat ze ook voor jullie gezin klaar en zorgt voor een prettig thuis.

Jouw wensen

Je kraamweek is een van de meest bijzondere momenten in je leven. Naviva Kraamzorg Schiedam wil dat je aan deze periode een warme herinnering overhoudt. Daarom staan jouw wensen voor je kraamweek bij ons centraal. Tijdens het intakegesprek maken we nader kennis met elkaar. Op basis van jouw wensen en persoonlijke situatie maken we de ideale match met een van onze medewerkers. Respect voor jouw wensen en kraamzorg die bij jou past: daar staan wij voor.

Het geven van een babymassage met behulp van onze BabyExpert!

Babymassage in je kraamtijd

Naviva Kraamzorg wil dat je een ontspannen kraamtijd beleeft. Daarom laat je kraamverzorgende je kennismaken met babymassage; een techniek die gegarandeerd bijdraagt aan een fijne kraamtijd. Want als je baby blij en ontspannen is, ben jij dat ook. Lees meer over babymassage in je kraamtijd.

Hoe meld ik mij aan voor kraamzorg in Schiedam?

Aanmelden voor kraamzorg in Schiedam gaat snel en simpel. Zodra je weet dat je zwanger bent, kun je je al aanmelden. We raden je aan dit te doen voor de 16e week van je zwangerschap. Later aangemeld? Geen probleem. Naviva Kraamzorg heeft met alle zorgverzekeraars pluscontracten afgesloten. Dit betekent dat wij iedereen altijd kraamzorg garanderen.

Contact

Naviva Kraamzorg Schiedam staat voor, tijdens en na je bevalling voor jullie klaar. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar via 088 – 7777 666 of klantenservice@naviva.nl. Voor spoed- en noodgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar op dit nummer. Met Naviva Kraamzorg ben je verzekerd van een fijne en ontspannen start met je baby!