Naviva combineert fysieke zorg met digitale ondersteuning

Datum : 21 juli 2023

Naast de fysieke kraamzorg bij jou thuis biedt Naviva ook digitale ondersteuning in de vorm van e-consulten en de Nieuw Leven app. Zo combineren we de warmte van een kraamverzorgende in het gezin met de flexibiliteit van digitale zorg. En kunnen we je – ook als het druk is – goede zorg bieden.

Zodra je client bent van Naviva, krijg je toegang tot onze eigen Nieuw Leven app. Hierin volg je je zwangerschap van week tot week en je kraamweek van dag tot dag. Je krijgt 24/7 toegang tot waardevolle en betrouwbare informatie in de vorm van artikelen, video’s en handige checklijsten. Deze helpen je met het optimaal herstellen van de bevalling en alles rondom de verzorging van je kindje.

In de kraamweek plannen we – afhankelijk van jouw urenindicatie – e-consulten voor je in als aanvulling op de zorg thuis. Een e-consult is een afspraak via beeldbellen met een gediplomeerd kraamverzorgende van Naviva in de kraamweek. Een prettige manier om toch geholpen te worden als je kraamverzorgende (nog) niet bij je is. Een e-consult kan tot 20.00 ’s avonds plaatsvinden, waardoor het een fijne manier is om voor je de avond of nacht in gaat nog even wat vragen te stellen aan een van onze kraamverzorgenden.

Onze digitale zorg wordt vergoed door alle zorgverzekeraars en je betaalt geen eigen bijdrage over deze uren. Naviva staat voor jou klaar. Fysiek en digitaal.