Naviva lanceert Nieuw Leven app

Datum : 1 juni 2023

Naviva Kraamzorg zet de volgende stap in haar digitale zorgverlening met de lancering van een eigen app: Nieuw Leven. De app is bedoeld om cliënten vanaf aanmelding zo goed mogelijk te informeren en voor te bereiden op een gezonde zwangerschap, een voorspoedige bevalling en een ontspannen kraamtijd. Aan de hand van artikelen, video’s en checklijsten wordt een schat aan informatie geboden voor aanstaande en kersverse ouders.

De informatie die Nieuw Leven biedt is op zorgvuldige wijze tot stand gekomen in nauwe samenwerking met kraamverzorgenden, cliënten, verloskundigen, lactatiekundigen en andere deskundige professionals. We volgen daarbij de richtlijnen van het KCKZ en de adviezen van het Voedingscentrum en Veiligheid.nl. De app ondersteunt in de kraamweek de kraamverzorgende van Naviva in het geven van voorlichting, instructie en advies. Ook de eerste zes weken na de kraamweek biedt Nieuw Leven informatie. Alle artikelen en video’s zijn door de gebruiker altijd in te zien; daarmee is Nieuw Leven ook als naslagwerk van grote waarde.

Nieuw Leven is te vinden in de Playstore en Apple Store. Cliënten van Naviva krijgen na aanmelding volledige toegang tot alle content en functionaliteiten in de app. Meer informatie over het downloaden, activeren en gebruiken van de app lees je hier.