Verzekerd bij Achmea?

Je bent verzekerd bij Achmea en vraagt je af welke mogelijkheden je hebt op het gebied van kraamzorg. Naviva kraamzorg weet hier wel raad mee. Onze professionele en deskundige kraamverzorgenden hebben veel ervaring en zorgen voor een onvergetelijke kraamtijd. Wij hebben veel  cliënten van Achmea geholpen in hun kraamperiode. Benieuwd waarom zij zo positief zijn over Achmea en Naviva Kraamzorg? In de tekst hieronder lees je wat wij en Achmea jou bieden.

Een eigen bijdrage

Wij hebben met veel verschillende zorgverzekeraars een pluscontract afgesloten. Daaronder valt natuurlijk ook Achmea. Jouw kraamzorg wordt vergoed en je hoeft je geen zorgen te maken over onverwachte kosten. Het enige wat je moet betalen, is een eigen bijdrage. Wil je de eigen bijdrage helemaal of gedeeltelijk laten vergoeden door een zorgverzekering? Ook dat is mogelijk. Je hebt de mogelijkheid om een aanvullende verzekering aan te vragen bij Achmea. Op de website van Achmea lees je veel meer over de voordelen van een aanvullende verzekering.

 

Naviva Kraamzorg zorgt voor jou, je baby en jullie gezin

Achmea kraamzorg: Aanvullende verzekering

Benieuwd naar enkele voordelen van een aanvullende verzekering van Achmea? Voordelen waaraan je kunt denken zijn onder andere advies over borstvoeding. Ook kan de eigen bijdrage bij bevalling in een ziekenhuis wegvallen bij een aanvullende verzekering van Achmea. Onder Achmea vallen nog veel meer verzekeringslabels, zoals Zilveren Kruis en Interpolis. Voor meer informatie over de verzekeringslabels van Achmea kan je het beste even een kijkje nemen op de website van Achmea. Hier lees je nog veel meer over de aanvullende verzekeringen en de voordelen. Wil je voorkomen dat je onnodig veel uitgeeft aan al die extra kosten? Dan is een aanvullende verzekering van Achmea misschien wel iets voor jou.

Achmea verzekering en Achmea Kraamzorg

Wij hebben met alle zorgverzekeraars in Nederland een contract. Wij zorgen ervoor dat de kosten van kraamzorg worden verrekend met Achmea. Je hoeft aan ons alleen de eigen bijdrage te betalen. Natuurlijk hangt dit af van je verzekering. Wil je meer weten over Achmea en Naviva kraamzorg? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt een mail sturen via [email protected]. Wij zijn ook te bereiken op 088 – 7777 666. Aanmelden? Dat kan eenvoudig via ons aanmeldformulier.