Pluscontract Achmea 2024

In 2024 heeft Naviva Kraamzorg ook met Achmea een pluscontract afgesloten.
Een belangrijke voorwaarde voor het afsluiten van een pluscontract zijn de hogere opleidingseisen die gesteld zijn aan de kraamverzorgenden van Naviva. Zo ben je gegarandeerd van de beste start voor jou en je baby. Meer lezen over kraamzorg van Naviva? Je leest hier hier. Onder Achmea vallen een aantal merken die zorgverzekeringen aanbieden. Dit zijn de volgende merken:

  • Zilveren Kruis
  • FBTO
  • Interpolis
  • Pro Life zorgverzekeringen
  • De Friesland

Ben je dus verzekerd bij een van deze zorgverzekeraars? Ook dan zit je bij Naviva goed.

Kraamzorg is noodzakelijke zorg

Kraamzorg valt onder noodzakelijke zorg en wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over onverwachte kosten. Wel betaal je een eigen bijdrage. Bekijk de actuele bedragen hier.  Het is mogelijk om je hiervoor aanvullend te laten verzekeren. Zo kan  jouw eigen bijdrage helemaal of gedeeltelijk worden vergoed. Vragen over het vergoeden van je eigen bijdrage? Neem contact op met je zorgverzekeraar

Aanvullende verzekering Achmea

Als je aanvullend verzekerd bent bij Achmea (waaronder: Zilveren Kruis, FBTO, Interpolis, Pro Life zorgverzekeringen en De Friesland) kan dit voordelen met zich meebrengen. Zo kan een aanvullende verzekering een zwangerschapscursus vergoeden of bijvoorbeeld het advies van een lactatiekundige. Wat de aanvullende verzekering vergoed, verschilt per verzekering. Voor meer informatie over de voordelen van een aanvullende verzekering kan je het beste kijken op de website van Achmea.

Achmea verzekering en Naviva Kraamzorg

Naviva Kraamzorg en Achmea verzekeringen hebben ook in 2023 weer een contract. Wij zorgen ervoor dat de kosten van de ontvangen kraamzorg worden verrekend met Achmea. Het enige wat jij hoeft te doen is het betalen van de eigen bijdrage als je hiervoor niet aanvullend verzekerd bent. Heb je vragen over Naviva Kraamzorg en Achmea zorgverzekering? Onze medewerkers van de klantenservice staan voor je klaar. Je kan een mail sturen naar klantenservice@naviva.nl of je kan ons bellen op: 088 – 7777 666. Wil jij je gelijk aanmelden voor kraamzorg van Naviva? Dat kan eenvoudig via het aanmeld formulier op onze website. Klik daarvoor op onderstaande button.

Meld je aan!