Wat wordt er door CZ vergoed?

Als je zwanger bent maak je extra zorgkosten. Daarom is het verstandig om je zorgverzekering goed te bekijken. Kraamzorg valt in Nederland onder noodzakelijke zorg. Hierdoor wordt kraamzorg vanuit de basisverzekering vergoed. Wel betaal je een eigen bijdrage, bekijk de actuele bijdrage hier. Het is mogelijk om je tegen deze eigen bijdrage aanvullend te verzekeren. Afhankelijk van je zorgverzekeraar wordt deze eigen bijdrage volledig of deels vergoed. Voor meer informatie over het vergoeden van de eigen bijdrage raden we je aan contact op te nemen met je zorgverzekeraar. Ben je verzekerd bij een van de merken die onder CZ vallen? Ook dan zit je goed bij Naviva Kraamzorg.

Moet ik mij aanvullend verzekeren?

Het is niet verplicht om je aanvullend te verzekeren als je zwanger bent. Wel kan dit verstandig zijn. Als je aanvullend verzekerd bent zijn er een aantal voordelen waar je van kan profiteren. De voordelen waar jij recht op hebt verschillen per zorgverzekeraar. Om er achter te komen welke voordelen voor jou gelden, kan je contact opnemen met je zorgverzekeraar.  Afhankelijk van je zorgverzekeraar en het type aanvullende verzekering kunnen de volgende zaken extra worden vergoed:

  • Eigen bijdrage, gedeeltelijk of zelfs geheel vergoed voor kraamzorg en e-consult
  • Advies omtrent borstvoeding van een lactatiekundige
  • Kraamzorg na een ziekenhuisopname
  • Vergoeding eigen bijdrage voor bevallen in een ziekenhuis, geboortehuis of kraamhotel
  • Meerlinguitkering

Waarom kiezen voor Naviva Kraamzorg?

Bij Naviva Kraamzorg staat een veilige start voor jou en je baby centraal. Wij zijn er voor jou voor, tijdens en na je bevalling om je een onbezorgde kraamtijd te geven. Daarbij staat veiligheid en kwaliteit op de eerste plaats. Onze kraamverzorgenden hebben aandacht voor moeder en kind, maar verliezen de rest van het gezin niet uit het oog. Ze coachen je met veel plezier. Kraamverzorgenden bij Naviva kraamzorg zijn wendbaar, ze weten wat ze te doen staat en durven beslissingen te nemen waar nodig. Onze kraamverzorgenden zorgen dat jij en jouw gezin de beste zorg krijgen die bij jullie past. Meer weten over Naviva’s beloftes? Bekijk ze hier.

CZ Kraamzorg? Schakel Naviva in!

Al vele cliënten van CZ gingen je voor. Wil jij ook een onvergetelijke kraamtijd? Meld je dan hier aan. Voor meer vragen of advies kan je contact opnemen met onze klantenservice.  Bel ons op 088 – aan7777 666. Ook kun je ons mailen via klantenservice@naviva.nl