Verzekerd bij CZ?

Heb je al een verzekering afgesloten bij CZ en ben je nog op zoek naar een professionele kraamzorg aanbieder? Dan ben je bij Kraamzorg Naviva aan het juiste adres. Onze kraamverzorgsters zijn niet alleen hoog opgeleid, maar weten ook hoe zij jou een onvergetelijke kraamtijd kunnen bezorgen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van CZ kraamzorg bij Naviva? Lees dan snel verder om achter de voordelen te komen.

Een pluscontract tussen Naviva Kraamzorg en CZ

CZ is één van de verzekeringen waarmee wij een pluscontract mee hebben. Naviva Kraamzorg heeft met alle zorgverzekeraars in Nederland een contract gesloten. Niet alleen zijn wij een betrouwbare zorgaanbieder, maar de kraamverzorgenden geven jou professionele en persoonlijke zorg. Ook zorgen wij ervoor dat een kraamverzorgster van Naviva dicht bij jou in de buurt woont. Samen zorgen we voor een aangename en fijne kraamtijd, zodat jij heerlijk kan genieten van je kindje.

Zwanger zijn samen met je vriendin , dat is bijzonder!

CZ Kraamzorg: Aanvullend verzekeren

Kraamzorg is onderdeel van je verzekering. Bij een basisverzekering van CZ worden de kraamzorg kosten vergoedt. Het enige wat je bij een basisverzekering nog moet betalen zijn de kosten van de eigen bijdrage. Met een aanvullende verzekering bij CZ is het mogelijk om deze kosten gedeeltelijk of geheel te laten vergoeden. Wil je meer informatie over de aanvullende verzekeringen op het gebied van kraamzorg? Bekijk dan eens de website van CZ verzekeringen.

Een kindje in de toekomst

Zie jij een toekomst samen met een kindje al voor je? Dan is het ook verstandig om even te informeren bij je verzekering. Met een aanvullende verzekering kan je veel kosten besparen. Een baby brengt veel kosten met zich mee. Kosten waar je van te voren nog helemaal niet over na hebt gedacht. Daarom adviseren wij om even goed bij CZ verzekeringen te kijken naar de mogelijkheden. Enkele voordelen van een aanvullende verzekering zijn een gehele vergoeding of gedeeltelijke vergoeding van de eigen bijdrage en een advies op het gebied van borstvoeding.

CZ Kraamzorg? Schakel Naviva in!

Wil je meer weten over CZ kraamzorg? Voor meer vragen of advies kan je contact opnemen met onze klantenservice. Bel ons op 088 – 7777 666. Ook kun je ons mailen via [email protected].

Aanmelden?

Dat kan eenvoudig via ons aanmeldformulier.