Verzekerd bij Menzis?

Naviva Kraamzorg en Menzis gaan goed samen. Wij hebben met Menzis een pluscontract afgesloten. Jouw kraamzorg wordt vergoed door je verzekering. Zelf hoef je ook geen kosten voor te schieten, want wij verrekenen de kosten rechtstreeks met Menzis. De kraamverzorgenden van Naviva zijn hoog opgeleid en leveren te allen tijden zorg aan jou. In drukke periodes zorgen wij ervoor dat je altijd beschikking hebt tot professionele kraamzorg. Voor Menzis kraamzorg kun je dus bij ons terecht!

Meer over aanvullende verzekeringen

Menzis kraamzorg biedt ook aanvullende verzekeringen. Wist je al dat Anderzorg, Hema, PMA en Azivo ook onder deze zorgverzekeraar valt? Ook met deze verzekeringslabels hebben wij een contract. Kies je voor een aanvullende zorgverzekering bij Menzis, dan profiteer je van een paar voordelen. Een daarvan is een vergoeding van de eigen bijdrage. Of wat dacht je van goed borstvoedingsadvies? Kijk op de website van Menzis voor de mogelijkheden van een aanvullende verzekering bij Menzis. Met een kindje op komst kan het sowieso geen kwaad om jezelf goed te informeren bij de verzekeraar.

Naviva Kraamzorg zorgt voor jou, je baby en jullie gezin

Voorkom onverwachte kosten met Menzis kraamzorg

Is er al een kindje op komst? Of heeft u een kinderwens? Wij adviseren je om nog even goed naar de verzekering te kijken. Een baby kan zorgen voor veel extra kosten. Kosten waar je van te voren eigenlijk helemaal geen rekening mee hebt gehouden. Informeer jezelf goed en bekijk de aanvullende verzekeringen van Menzis kraamzorg en voorkom hiermee onverwachte kosten. Wellicht dat jij ook kunt profiteren van de vele voordelen.

Hoe meldt een Menzis verzekerde zich aan bij Naviva Kraamzorg?

Met ingang van 2016 is het mogelijk om als Menzis verzekerde je aan te melden bij gecontracteerde kraamzorg aanbieders. Wij zorgen voor je aanmelding. Kraamzorg wordt niet meer door Menzis bemiddeld via de Servicelijn Kraamzorg en Stipter of via de website van website van Menzis.

Menzis kraamzorg inschakelen

Schakel Naviva in als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele kraamverzorgende. Aanmelden als Menzis verzekerde gaat heel eenvoudig bij Naviva Kraamzorg. Wil je meer informatie of advies over Menzis kraamzorg? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op 088 – 7777 666 of stuur een mail naar [email protected]. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Aanmelden?

Dat kan via je zorgverzekeraar of via het aanmeldformulier op onze site.