Pluscontract tussen Naviva Kraamzorg en Menzis

Uiteraard levert Naviva Kraamzorg net als andere kraamzorgorganisaties professionele en deskundige kraamzorg. Doordat Naviva en Menzis een pluscontract hebben afgesloten worden er hogere opleidingseisen gesteld aan onze kraamverzorgenden. Zo ben jij verzekerd van de beste start voor jou en je kleintje.  Bij Naviva krijg je méér dan alleen goede kraamzorg. Onze kraamverzorgenden zijn Babyexperts en bereiden jou en je partner goed voor op jullie rol als nieuwe ouder. Ze weten alles over de hechting en de behoeften van je kindje en hoe je die kunt herkennen. Alle informatie (en meer) is ook terug te vinden in onze Nieuw Leven app; voor, tijdens én na de kraamweek.

Kraamzorg van Naviva vergoed vanuit de basisverzekering

Menzis kraamzorg biedt ook aanvullende verzekeringen. Wist je al dat Anderzorg, Hema, PMA en Azivo ook onder deze zorgverzekeraar valt? Ook met deze verzekeringslabels hebben wij een contract. Kies je voor een aanvullende zorgverzekering bij Menzis, dan profiteer je van een paar voordelen. Een daarvan is een vergoeding van de eigen bijdrage. Of wat dacht je van goed borstvoedingsadvies? Kijk op de website van Menzis voor de mogelijkheden van een aanvullende verzekering bij Menzis. Met een kindje op komst kan het sowieso geen kwaad om jezelf goed te informeren bij de verzekeraar.Kraamzorg valt onder noodzakelijke zorg en wordt daarom vergoed vanuit de basisverzekering. Je betaalt alleen een eigen bijdrage, tenzij je hiervoor aanvullend verzekerd bent. Bekijk de actuele tarieven hier. Ben je aanvullend verzekerd? Dan kan jouw zorgverzekeraar deze eigen bijdrage volledig of deels vergoeden. Naviva Kraamzorg verrekend de kosten rechtstreeks met Menzis, zo hoef jij geen kosten voor te schieten. Ook als je verzekerd bent bij een van de merken van Menzis zoals: Anderzorg, Hema, PMA en Zivio wordt kraamzorg van Naviva vergoed.

Kraamzorg van een Babyexpert

Menzis: aanvullende verzekering

Voor cliënten van Menzis is het mogelijk om een aanvullende verzekering af te sluiten. Met een aanvullende verzekering, profiteer je van enkele voordelen. Zo kan je eigen bijdrage (deels) vergoed worden of kan je bijvoorbeeld extra borstvoedingsadvies krijgen van een lactatiekundige. Wil je weten wat de exacte voordelen van een aanvullende verzekering zijn? Kijk daarvoor op de website van Menzis.

Voorkom financiële verassingen met Menzis kraamzorg

Tijdens je zwangerschap, bevalling en kraamweek maak je extra zorgkosten. Daarom adviseren wij je om je zorgverzekering goed te bekijken. Informeer je in de mogelijkheden van een aanvullende verzekering zodat je wellicht kan profiteren van de voordelen. Ook als je een kinderwens hebt, is het verstandig goed naar je zorgverzekering te kijken. Wil je meer weten over vergoedingen tijdens je zwangerschap? Lees er hier meer over.

Aanmelden bij Naviva Kraamzorg

Ben jij klaar voor de beste start? Meld je dan aan voor kraamzorg van Naviva. Ons team van deskundige professionals staat graag voor jou, je kleintje en jullie gezin klaar. Aanmelden als verzekerde bij Menzis kan eenvoudig via het aanmeldformulier op onze website. Deze vind je via onderstaande button. Heb je nog vragen over kraamzorg van Naviva? Neem dan contact op met onze medewerkers van de klantenservice. Bel ons op 088 – 7777 666 of stuur een mail naar klantenservice@naviva.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meld je hier aan!