Verzekerd bij VGZ?

Ben je op zoek naar een kraamzorg aanbieder en ben je verzekerd bij VGZ? De kraamverzorgenden van Naviva zorgen voor een een fijne en aangename kraamperiode. Jouw zorgen tijdens de kraamtijd worden weggenomen door onze kraamverzorgenden. Samen met jou zorgen we voor een mooi begin met je kindje. Wij hebben een pluscontract afgesloten met VGZ, wat betekent dat onze kraamzorg wordt vergoed door VGZ. Wil je meer weten over VGZ kraamzorg? Lees dan snel meer hieronder.

Verzekerd bij VGZ?

Wat zijn nou eigenlijk de kosten van VGZ kraamzorg? Dankzij de basisverzekering worden de kosten van kraamzorg vergoed. Als je gebruikt maakt van kraamzorg wordt nog wel verwacht dat je een eigen bijdrage betaald. Het is als VGZ verzekerde mogelijk om een aanvullende verzekering te nemen waar de eigen bijdrage volledig of gedeeltelijk wordt vergoed. Wij zorgen ervoor dat de kosten van kraamzorg bij VGZ terecht komen. Zelf hoef je dus geen geld voor te schieten.

Waarom Naviva Kraamzorg?

Welke voordelen biedt Naviva Kraamzorg? Naviva Kraamzorg is een kraamzorg aanbieder waar je op kunt vertrouwen. Onze kraamverzorgenden kunnen jou de beste zorg bieden. Zij werken samen met verloskundigen in jouw regio. Ook zorgen wij ervoor dat een kraamverzorgende dicht bij haar eigen woonplaats wordt ingezet. Door vele kraamverzorgenden en cliënten wordt dit als prettig en vertrouwd ervaren. Ook goed om te weten is dat Naviva Kraamzorg voldoet aan alle kwaliteitseisen van de HKZ-ISO.

Naviva Kraamzorg zorgt voor jou, je baby en jullie gezin

Roterend verzorgen

Ook in drukkere periodes staat Naviva Kraamzorg voor jou klaar. De kraamverzorgende van Naviva doet meer dan alleen zorgen voor jou en je kindje. Denk hierbij aan het begrijpen van de taal van je baby of ‘roterend verzorgen’. Als VGZ verzekerde ben je zeker van een professionele en deskundige begeleiding tijdens je kraamtijd. Onder VGZ vallen nog veel meer verzekeringslabels. Denk aan IZA, IZZ, Zeker en United Consumers. Bekijk de website van VGZ voor meer informatie.

VGZ en Naviva Kraamzorg

Ben je een VGZ verzekerde en wil je Naviva Kraamzorg inschakelen voor een aangename kraamtijd? Meld je dan aan voor kraamzorg bij Naviva. Je kunt ons bellen op 088 – 7777 666. Ook is het mogelijk om ons te mailen via [email protected]. Ook kun je via deze twee wegen terecht om meer te weten te komen over VGZ Kraamzorg. Aanmelden? dat kan eenvoudig via ons aanmeldformulier.