Wat kun je standaard verwachten in je kraamweek?

Een kraamverzorgende is er allereerst om jou en je baby te verzorgen. Jullie welbevinden staat op nummer één. Jouw kraamverzorgende controleert onder meer je temperatuur, de stand van je baarmoeder, eventuele hechtingen en bloedverlies. Ook monitort ze je baby’s gewicht, temperatuur, navelstompje, voeding en ontlasting. Daarnaast legt ze je natuurlijk lekker in de watten, leert ze je alles over de dagelijkse verzorging en houdt ze de belangrijkste ruimtes in huis schoon. Deze basisverzorging mag je van elke kraamzorgaanbieder verwachten.

Wat zijn de extra's van Naviva in je kraamweek?

Bij Naviva vinden we dat een kraamweek pas geslaagd is als jij terugkijkt op een onvergetelijke tijd. En daarvoor overtreffen we graag jouw verwachtingen van je kraamweek. Dat doen we onder meer door je te laten kennismaken met Dunstan babytaal. Hiermee leer je de taal van je baby verstaan en voorkom je overmatig huilen. Een andere extra service die we bieden is babymassage. Dit zorgt voor ontspanning, minder darmkrampjes en het versterkt jullie band. En wist je dat Naviva als een van de weinige kraamzorgorganisaties in Nederland werkt volgens het principe van het draaiend verzorgen? Hierdoor voelt je kindje zich veilig en geborgen.

Bij jou thuis en op afstand

Naviva is er voor jou. Zowel bij je thuis, als op afstand. Zodra je bent aangemeld voor onze kraamzorg, krijg je toegang tot onze Nieuw Leven app. Hierin volg je je zwangerschap van week tot week en heb je toegang tot allerlei informatieve artikelen en instructievideo’s. Zo ga je voorbereid je bevalling en kraamweek in. In je kraamweek krijg je dagelijks informatie middels artikelen en filmpjes. Deze helpen je om – ook als de kraamverzorgende weg is – goed voor jezelf en je kindje te zorgen. Je bekijkt de informatie wanneer en waar jij wilt. In de kraamweek plannen we mogelijk een of meerdere e-consulten voor je. Je hebt dan een afspraak met een kraamverzorgende via beeldbellen. Een laagdrempelige manier om even wat vragen te stellen of instructies door te nemen als de kraamverzorgende niet bij je thuis is.

Wat verwacht jij van je kraamweek?

Natuurlijk heb jij ook zo je verwachtingen over je kraamweek. Wil je bijvoorbeeld meteen al kraamvisite of wacht je liever nog een tijdje met bezoek? Zijn er zaken waarmee we rekening moeten houden in jullie gezin? Als je kraamzorg van Naviva krijgt, bespreken we je wensen en verwachtingen over de kraamweek van tevoren met je. Dit doen we tijdens het intakegesprek. Het intakegesprek vindt plaats voor de 34e zwangerschapsweek.

Laat het in de kraamweek ook weten als je dingen anders ziet. We doen er dan alles aan om je alsnog de mooiste start te geven. Wat je verwachtingen over je kraamweek ook zijn, ons doel is ze te overtreffen.

Meld je aan bij Naviva