Werken als kraamverzorgende

Naviva Kraamzorg belooft moeder en kind de beste start en daar hebben we jou als kraamverzorgende natuurlijk bij nodig! Ben je gediplomeerd kraamverzorgende en toe aan een volgende stap? Naviva maakt graag kennis met je. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega kraamverzorgenden in ons hele werkgebied. Wat kun jij van Naviva verwachten? Lees het snel!

Goed geregeld!

Naviva wil dat haar kraamverzorgenden doen waar ze goed in zijn en waar ze plezier in hebben. Bij ons is alles daarom gewoon goed geregeld. Je krijgt werkmaterialen, uniformen, een telefoon en tablet van de zaak. Verplichte scholingen en alle werkoverleggen worden betaald. Je kunt altijd terugvallen op de adviezen van onze lactatiekundigen en onze praktijkopleiders. We hebben een eigen personeelsmagazine, een levendige personeelsvereniging en gezellige teamuitjes en feesten. We kennen een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor de aanschaf van een fiets of een abonnement op de sportschool.

We maken gebruik van de nieuwste technieken en inzichten. Die houden jouw werk interessant en leuk. En de zorg in het gezin nog beter. Als je bij Naviva werkt, dan ben je altijd op zoek naar het beste. Bevlogenheid, aandacht, zelfstandigheid, daadkracht en ambitieus zijn onze kernwaarden. Gun jij jezelf, je collega’s en je cliënten het beste? Loop dan met Naviva mee op kop.

Baby Nio in de liefdevolle handen van onze kraamverzorgende van Naviva

Geen nachtdienst, minder dag in een dag op wacht

Als eerste kraamzorgorganisatie van Nederland werkt Naviva met gespecialiseerde partusassistenten. Onze reguliere kraamverzorgenden draaien geen avond- of nachtdiensten meer. Door strak te plannen, zit je bij Naviva zo kort mogelijk op wacht. In 99% van de gevallen begin je in het gezin op de dag dat je dienst start. Het bewaken van een gezonde balans tussen werk en privé staat bij Naviva hoog in het vaandel.

Zelfstandig team

Naviva biedt je de voordelen van een grote, professionele organisatie. Maar toch voelt werken bij Naviva klein en persoonlijk. Je werkt namelijk met zo’n twaalf collega’s samen in een zelfstandig team. Jullie vergaderen acht keer per jaar (betaald!) en zijn samen verantwoordelijk voor veel zaken in jullie regio. Binnen het team zijn verschillende rollen te verdelen. Dit biedt jou de kans om je te verdiepen: in ict, pr of leren en ontwikkelen bijvoorbeeld.

Lees alle redenen om bij Naviva te werken.

Collega's laten zien wat werken bij Naviva Kraamzorg zo bijzonder maakt!

Bekijk onze openstaande vacatures

We hebben tal van leuke vacatures voor jou. Ben je gediplomeerd kraamverzorgende? Bekijk nu onze vacatures!

Laten we kennismaken!

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je bij Naviva aan de slag? Laten we dan kennismaken! Vul onderstaand sollicitatieformulier in. Heb je nog vragen? Bel dan met ons op 06-13584438 of stuur een mail naar onze HRM afdeling via werken@naviva.nl.

Solliciteer nu