Naviva's vacatureborrels

Lijkt het jou leuk om te werken als kraamverzorgende bij Naviva? Dat komt mooi uit, want in meerdere regio’s zijn we op zoek naar personeel. Daarom organiseren we regelmatig vacatureborrels.

Tijdens een vacatureborrel ontdek je onder het genot van een hapje en een drankje wat Naviva jou te bieden heeft. Ook ontmoet je er je toekomstige collega’s, die je met alle liefde alles over hun vak vertellen. Het is een leuke, laagdrempelige manier om met ons in contact te komen.

Voor wie?

De vacatureborrels zijn voor iedereen die interesse heeft in de kraamzorg. Of je nu al werkt als kraamverzorgende, of juist wilt werken als kraamverzorgende. Misschien wil je een opleiding tot kraamverzorgende volgen en je oriënteren op het vak… Kom gerust naar een van onze vacatureborrels en ontdek meer over ons geweldige beroep.

Welke vacatureborrels zijn er?

Hieronder vind je de vacatureborrels die komende periode worden georganiseerd. Staat er geen vacatureborrel bij of wordt er niets in jouw regio georganiseerd? Houd dan deze site in de gaten voor nieuwe data. Je mag voor al je vragen over werken bij Naviva ook altijd een mailtje sturen naar werken@naviva.nl. Je krijgt dan geen hapje en drankje, maar wel een snel antwoord :

Vacatureborrel 17 december in Dordrecht